jaoo

Jobbigt det är o gå runt i Norrköping utan och kunna handla något. Det är nästan enda gången jag verkligen hittar saker jag vill köpa - när jag inte kan köpa något. Jobbigt o vara jag ibland! Jappjapp!

Tränade gjorde jag igår också, rätt kul. fotbollen har varit kul hela veckan trotts alla kramper/krämper(!?), haha fast ska väl inte säga för mycket, är ju en träning ikväll också.

Jag är så sjukt rastlös, vet inte riktigt vad jag ska hitta på. ska väl tvinga med jocke på nått. men vad? ingen som vet.
hejs

duuuun

Godmorgon!
Hade inte Sofie glömt dragit ner persiennerna(stavas hur!?) igårkväll hade jag nog sovit än, det här kan vara världens skönaste säng med framförallt -världens skönaste täcken. Eller ja egentligen är det nog täcket som gör hela grejen. Man vill bara gosa ner sig o sova i några veckor. Men nej, det har vi inte tid med.

Väntar på att systeryster ska bli klar i duschen någongång så att jag kan få duscha, vore ju suuuper. Men hon är inte snabb den bruden, nejdu..

Sen ska vi till Ingelsta och ner på staden en sväng innan jag måste ta tåget hem igen vid halv 5 cirkus. Blir väl att träna sen ikväll vid halv 7 antar jag så lika bra att åka hem va. Vore ju kanon om man var hemma lite tidgare än en kvart innan träningen börjar som jag var i måndags när vi var o handla, haha men jag hann! Eloge till mig!

Nej nu tror jag hon är färdig. hoppas!

Norrping

Befinner mig hos syster i Norrköping, ska sova här inatt, pyyysigt! Dagen har inte bestått av speciellt mycket alls. Lite tvättande, en sväng till mormor&morfar på en fika, dock med bara mormor och Sofie. Sen tvingade hon med mig till Norrköping. Okej!?!? Hon ville få upp sin tv på väggen och självklart behöver hon starka människors hjälp för det (jag). Meeeeen, det räckte ju inte med att jag var stark, tv:n står kvar på en stol, hrm.. Har stekt falukorv o kollat på idol med, o ätit fullkornschips(!?) o druckit blå-dåre läsk. Kan ju egentligen inte bli så mycket bättre än så. Sen har hon lockat mitt hår med sån trippeltång så att jag numera ser ut som Carl Von Linné(han på hundringen) i skallen, kanon ju! Nej, nu när jag kämpat o skrivit ihop det här på telefonen. Då får jag datorn. Shyrre! Godnatt!

klisterkrister

Fyihelsike vad jag har varit duktig nu. Tränat både handboll och fotboll på samma jäkla dag! Inte illa för o vara mig. Jag är halvare än den halvaste människan just nu. allt det jag skrev förut + att jag tappat skinnet på två av fingrarna på högerhanden. jäkla klister. Brukar aldrig få det. Men nu har jag inte spelat på två år såååå. itne skönaste när jag smarthuvudet stoppar ner handen o sätter klister mitt på det öppna såret. sved lite skönt sådär. Extra skönt sen med lite klisterbortagning på också, sved till lite skönt igen. trodde fan hela handen skulle explodera på mig, MEN den sitter kvar. Klister är min bästa vänn!! dumt o snåla liksom..

Nu sitter jag mest o häckar, har duschat och ätit världens godaste äggmackor made by moi. Funderar på o lägga mig och kolla på dagens idolavsnitt. låter ju ungefär sådär jättebra. Synd bara att inte Mr. Joakim var här. Nej inatt ska man behöva sova själv också. OKEJ?! shyrre.
allt från mig, tack.

kör bara!

Precis kommit hem ifrån fotbollsträningen som faktiskt var heltokej kul idag, det är ju positivt. Om 50 minuter börjar handbollsträningen, inte spelat handboll på..länge, så det ska bli kul och spännande, hoppas det är några där bara. att jag sen har 2 blåtår, en knöl ovanför vristen så att det ser ut som foten är halvt av på mig, ont-som-fan + en muskelbristning/sträckning(!?) i höger lår och en början till det även i vänster lår. det går bra nu kompis!
Men jag är ju inte den som är den, nej här viker man sig inte för såna här kuliga saker. Köööö baah!
Laddar upp med lite yoghurt o flingor.
Fan vad hurtig jag är!


Hehe, har visst haft ont i låret förut vaa

Just a small town girl

Här får man klagomål för att man inte bloggar, såå det är väl bara att blogga på antar jag! Känns dock som att jag inte har så mycket o skriva om dagarna när jag mest glider runt och hänger med jocke typ. MEN, det får funka.

Sen jag kom hem från London, för snart en vecka sen har jag gjort.. ingenting. Hör ju hur det låter? nej men jag har varit med Jocke dygnet runt, ätit svensk mat, försökt klarat enhel dag utan godis (har gått sådär va!? eller ja, det har inte gått alls), Jag har mest haft det förjäkla bra! I fredags var det fotbollsmatch som gällde och det gick åt skogen, i lördags var jag världens bästa entréarbetare på matchen, och sen åkte vi till Vingåker. Igår, söndag, var jag världens modigaste människa och gick upp på vinden här och tog bort en liten äcklig råtta/mus (!?) som fastnat i fällan, hehe. JAG av alla? duktig Emma!
Efter att ha varit världens slöaste, lataste människa igår blev jag medtvingad ut o jogga. Säger det igen -JAG av alla? Så jag Emma Johanna Helene Larsson var alltså ute o sprang igår, frivilligt, typ. Synd att det är så jävla tråkigt o springa bara o att mitt huvud då säger "äh, skit i o springa". När det gäller o vara ute o löpa så finns det ingenting som får mig o ge allt, det-är-så-fruktansvärt-tråkigt!! Gäller det Fotboll, handboll eller vadsomhelst så är det skillnad mina vänner, fast den riktiga vinnarskallen har jag nog aldrig, längre, den fanns kanske, men inte nu. Måste skärpa mig!

Nej nu ska jag nog gå o hoppa på herrn som fortfarande ligger o sover? inte okej..

argh

Ååh, nu är jag arrrrgggg!
Skrev precis ett jätteintressant inlägg. o sen försvinner det? Det här håller inte.
Nu är det frukost! inte tid med det här nu! Puss

fusssball

Ska spela lite fotbollsmatch idag, Fredag, i Nyköping klockan halv 8. Jag menar.. Kan det egentligen bli så mycket roligare? nej precis, skiiiiiiiiiiiitkul! Eller?

Iallafall så har mamma och jocke fått för sig att dem ska åka och kolla, kan ju bli spännande. Eftersom jag är vältränad_tjej_19 efter Londonvistelsen så kan det ju gå precis hur förjäkligt som helst, men vad gör det. Har precis laddat upp med lite stuvade makaroner och falukorv idag igen, kan vara bland det godaste som finns.

Oj samling om 45 minuter, KÖRIGT man har det ibland.
Puss


foood

Min systeryster har fått jobb i Lindvallen i vinter, hur bra är hon inte då? Varför är inte jag så bra? VA?! Nej, men det betyder även att hennes lägenhet är freee, o jag hoppas innerligt att jag (och förhoppningsvis Jocke) Kommer kunna hyra den i 2:a hand på något vänster, ingen aning om hur, men man kan ju alltid hoppas att man kan få bo i norrköping i vinter, vore ju kalaas!

Ätit stuvade makaroner och falukorv idag (Ja, Sophia, Det var jävligt gott! ;) ) och lite(mycket) chokladpudding och vispgrädde till efterrätt. Skönt o vara hemma igen! Haha. Svensk mat är fan guld värd, alla borde få prova på det, g-o-t-t!


hoome

Jag är heeeemmmmaaaaaa!
Kom hem igår efter en minst sagt jobbig dag, haha ryanair kan ju ta sig nånstans. Usch vad jag inte tycker om dem nu, eller personalen på Gatwick? jag vet inte.

Orkar inte riktigt skriva nu, är trött, trött, seg, och.. rätt mätt, hur grymt är inte det? Idag har jag ätit äggmackor, ost, spaghetti och kättfärssås, vienettaglass osvosv. Men inget godis, MAMMA FÖRBJUDER MIG!? Hur hemskt är inte det. verkligen förbjuder mig, aldrig hänt förut. men jag har heller aldrig haft sånt här beroende förut, det är helt sinnes, jag vill äta godis varje minut, varje sekund. SINNES!

Nej, nu hoppas jag att Joakim vill lägga sig o glo idol med mig snart, vore peeerfekt!
Puss

Bye London

Shit, vilket väder London bjuder på idag. Varmt så man tuppar av, vill helt gå omkring i bikini, vi snackar sommarvärme alltså. Vet inte vad som hänt? alla tidigare dagar det har varit sol, vilket faktiskt har varit dem flesta dagar så har det iallafall varit lite ruggigt. Jag har trallat omkring i halsduk och en del frusna jäklar har knallat omkring i dun(!?)jacka. Hoppas för deras eget bästa att dem lämnade den hemma idag.

Iallafall, har precis kommit in igen en snabbis. Mötte upp Sophia, handlade på waitrose och satte oss på en bänk i solen o bara njöt. O jäklar vad gött man hade det då! Men sen var det dags o gå hem, eller jag cyklade på hennes kids cykel, hehe sniggt! o nu sitter jag här med en överfull väska, ett överfullt handbagage en proppad postbox som jag ska skicka hem, OCH en massa kläder och saker på soffan? hmm.. Känner mig lite smått stressad också. Meeeeeeeen, det ska väl lösa sig det här kanske. förutom att mina väskor redan är väldigt heavy!

Det här blir nog sista Londoninlägget. Tänkte packa ner datorn nu så att jag är redo o åka när jag har hämtat Daniel. Så får vi se om dem skjutsar mig till Clapham Junction eller om dem skickar mig med en taxi. Sen får vi se om jag kommer med flyget. men jag hoppas verkligen det. vore ganska.. jobbigt annars!

Puss hejdå älskade London!

21 september

Sovit gott såhär sista Londonnatten, fast är ändå tröttare än tröttast. Tur att jag ska hem o kan sova ordentligt o framför allt äta ordentligt. Är helt down hela tiden, illa.

Drog igång tvättmaskinen imorse trotts att jag inte skulle det, bra Emma! Först sa hon att hon skulle lägga i tvätt o jag skulle starta den, sen gick hon o hämta tvätt o sa att det var lite men hon la iallafall in det o sen sa hon att jag inte behövde starta den. Hörde jag ordet inte klockan 07.45 när jag är tröttare än tröttaste tröttisen? Nej precis, icke! Men jag kom på den briljanta idén o köra mina lakan med, så då vart den ju full, kalas! Kul o sitta o skriva om tvätten, skärpning!

Försöker få ordning på packningen, går.. sådär. Har på tok för mycket stuff o vet inte riktigt vad jag ska skicka hem heller, jobbigt läge!
Vet inte när jag ska hinna fixa det heller, jag vet verkligen ingenting.

måste ta tag i det här nu, BYE

Laaast day

Har lagt mig i sängen nu för att sova sista natten i London, för imorgonkväll lyfter planet o tar mig hemmåt Sveedala igen, gött!

Innan det har jag endel att uträtta. Ska gå upp o starta tvättmaskinen här (för sista gången), sen måste jag nog gå för att försöka hitta någonting att skicka hem lite av packningen i. Heelt kaos, får verkligen inte plats. aaaah! Vill inte ha massa övervikt, nejtack. Kommer säkert fp det ändå dock, hrm. Iallafall sen hem, hänga tvätten här (för sista gången). Seeeen är planen lite oklar, Malin snackade om att hon (och Sophia!?) skulle till Westfield, låter ju liiiiiiiiiite lockande. Men, ett problem, jag måste ge katterna mat, VID ETT!? woot? Ska jag sitta hemma för o vänta på o vattna katterna, nej där går nog gränsen. Idag gav jag dem maten typ typ 2 timmar tidigare, whooppps. Kan väl inte spela någon roll!? Iallfall. Nångång ska jag få klart packningen med. Sen ska jag hämta Daniel på skolan sista gången. Sen hem, droppa av honom, Få skjuts till Clapham Junction, hitta själv där o bära 2 tunga väskor i massa trappor o skit!?, hoppa på ett tåg till Gatwick, hitta på Gatwick, Shaaise. Sen flyga hem! Väl hemma hoppas jag på storbesök på flygplatsen, Förhoppningsvis av både mamma och Jocke, men det visar sig. Det vore iallafall Top notch! haha

Nej, dags o sova bort sockerruset jag har i kroppen, förjävligt känns det. När jag kommer hem ska jag leva på frukt o träna varje dag.. eller? hm.
Godnatt

MALTESERLOVE

Jag åt precis upp en stor malteserspåse på 7 minuter, 7 MINUTER! haaalllå, vart är världen påväg? Shitman, det är inte okej. O då ska tilläggas att jag flera gånger under ätandet la ifrån mig påsen o tänke att "nej nu ska jag vara duktig, det här ska räcka läääänge" Stallde säkert ifrån mig påsen 15 ggr under dem där minutrarna, tyckte det gick aslång tid emellan, men nej.. tydligen inte. Försök slå det här om du kan Malin ;) haha!
Känner mig inte speciellt nöjd över mig själv nu, usch får ångest. Tur att jag åker hem imorgon, då måste jag ta tag i mitt liv, o det är med basta, o pasta.. osv.

Tänkte packa, la fram väskan och la i traven med tjocktröjor, sen orkade jag inte mer, hehe. Men måste väl ta tag i det någongång antar jag. Men nu ska jag skypa lite med mor min!
Puss


Sockerbakfylla? jamen det är ju självklart.

Nu har jag kommit hem från Sophia's place där vi har käkat pasta carbonara. Och jösses var gott det var med lite riktig mat, var ju ett tag sen sist om man säger så. Så det smakade fint det, o sen lite vitlöksbröd med mozarella på. Ännu finare. Så nu står jag mig, köpte lite kinderchoklad och maltseters också, så än går det ingen nöd på mig.

Fick höra av Sophia också att hon hade samma känsla som mig, alldeles snurrig och konstig. O hon trodde vi hade sockerbakfylla? Hahah, hur kul är inte det på en skala? sockerbakfylla. Så det tror jag på! Matvanorna här har ju inte varit allt för fina, käkat sig mätt på godis varje jäkla dag. Så det vore ju inte konstigt om jag hade fått det. Fast o andra sidan borde jag mer vara sockerfull hela tiden, det borde aldrig hinna gå över till sockerbakfylla? Meen, tydligen.

Just nu vill jag bara lägga mig o sova, får knappt nån luft genom näsan o huvudet bara snurrar o dunkar. Men nej, ingen vila ingen ro, för om bara några minuter måste jag ta mig ner till bussen och åka till Richmond o hämta upp Daniel. Sen hem o laga potatismos, kuhuul. Eller? nej. Men, vad gör man inte. Gary hade gjort den andra maten som var nån jäkla gryta typ, så jag behövde bara göra mos. Schyrre va.

Nej, försöka ta sig till bussen utan o svimma kanske?
Pussss

work it out

Shit, känner mig helt konstig, helt veck. Som att jag ska svimma när som helst. Helt.. bortdomnad i huvudet typ? o när jag blundar snurrar allt. Konstig känsla. Att jag knappt inte kan andas gör ju inte saken bättre direkt. Vill bara lägga mig ner och sova, men det har jag ju inte tid med, eller ett tag kanske. men nej.

Måste ta tag i packningen sen också, vet inte riktigt hur det ska gå till, eftersom väskan var helt packad och 1 kg för tung på hitresan. Har ju köpt endel saker när jag varit här liksom. Pluss att både mamma och sofie gjort beställning på converse m.m. O det väger ju endel liksom. AAAH! Hjälp mig någon, hur ska det här gå till? tror jag kommer få skicka hem en del grejer, kuljul. Nej, Jag ska packa ner lite nu o se vad som får plats tror jag allt. Det här vet man aldrig hur det slutar..

ironman

Usch huvudvärken siter kvar, vill s-o-v-a! men vad är det o sitta här o klaga på? Jag är uppe iallafall och har startat maskinen, duktig som jag är. Dem har skaffat två kattungar här, dem är helt galna, haha hade nyss brottningsmatch i köket, for utav bara sjutton, men det var kul! höhö. Men stackarna får bara vara i köket, så man måste se till att man inte släpper ut dem därif¨rån hela tiden, gaanska jobbigt. Me äh.

Har lite strykning och grejer som ska tas tag i idag och sen vid lunch ska jag möta upp Sophia och Malin vid Waitrose för att inhandla grejer till pasta carbonara, ingen är lyckligare än jag :D mat liksom? AAAH! Som dags nu när jag varit här i mer än 3 veckor och åker hem imorgon, haha men bättre sent än aldrig!

Nej, lite frukost på det, hungrig som jagvetintevad. Sen ska jag väl stryka deras jävla skjortor, ingen är gladare än familjen. Meeeeen, på Onsdag får dem stryka själv, he-he-he.
Nej pussilago


Oooopps!


2 days left

Bara för att vara lite inne och cool så kollar jag på valvakan live nu, hur ballt är inte det?
Jag har ingen aning om någonting men det spelar ingen roll, det hör liksom till.

Åkte iallafall till Camden förut, gled runt lite. Det var nice, jag gillar o strosa runt lite på marknader. Dock är jag sjukt seg o känner mig nästan sjuk, helt matt o huvudet nästan snurrar o förkyld :( Kult liksom! Neeee
Men inte ska jag klaga för det, jag har ju faktiskt ätit två maltseterspåsar, tacochips, en munk och mc donalds mat idag, så jag är glad ändå =) När jag kommer hem måste jag ta tag i det här, det håller inte, men jag har blivit helt beroende utav godsaker, speciellt maltseters, yummi!

Nu är det iallafall bara 2 ynka dagar tills jag åker hem, sjukt det känns, känns så.. fort. eller nära kanske man säger. Känns som jag inte hunnit allt jag velat här o jag kommer garanterat sakna London! Men ändå, jag ska hem, hem till mitt rum! Det känns bra. Hem o träffa alla fina människor som jag har saknat med, det känns fint. Hoppas Jocke har tid o hänga lite med mig bara :)

Väntar mest på att ensam mamma söker ska komma ut på webben nu, hehe det är greeeat!
Puss

kult va?

Ligger jag här igen, trött men kan inte sova, blir gaalen! Men, har ändå sovat ganska många timmar i natt, mer än vanligt. haha men ligger väl fortfarande typ 73 timmar efter såå..

Ska ta mig in till Hammersmith sen för att försöka lämna back lite saker, kanske köpa nått annat!? det visar sig.. Sen ska jag ta mig den långa vägen upp till Camden där jag ska möta up Carro, någongång. Gå lite på marknaden, i vanliga affärer som jag tror fanns(!?) haha och typ fika och mest glida runt, haha. Känns som en lagom ansträngande Söndag. Min sista Söndag i London! Men jag lär komma tillbaka någongång, det säger jag bara.

Nej, vet jag om man ska ta sig en dusch kanske. Skulle behöva gå ner o äta nått med, är huuungrig!
Får skriva mer sen helt enkelt. kult va?

Som bara jag kan

Jag tänker nog sova nu, jag är sådär äckligt jobbigt trött, huvudet väger bly och jag vill bara, jaa sova. Hoppas att jag vaknar utvilad imorgon, skulle vara så gaaalet skönt! Känns rätt skönt att jag hade "babysit" o vart hemma idag ändå, trotts att alex för ett tag sen sa att jag kunde gå ut om jag ville eftersom han iallafall skulle vara hemma, första gången vi pratade föresten, kul liksom. Iallafall, så slipper jag vakna bakis, trött, seg med ångest inför en ny arbetsvecka imorgon. Jag har inte ens en hel arbetsvecka, jag åker ju hem på Tisdag. Då ska jag sova och äta ostmackor i en vecka tror jag, sova-ostmacka-sova-ostmacka-oboy-sova-ostmacka. osv. Sen tänkte jag vara med Joakim också, om han också vill sova o äta ostmackor förståss :) Men det hoppas jag, han brukar inte vara helt omöjlig så!

Nej, eftersom Daniel ligger o ska sova nu så kan ju även jag sova, har suttit o väntat på det här ögonblicket sen klockan åtta nu, så nu tänker jag ta vara på det o förhoppningsvis sova godare än godast i min fina pyjamas, hehe.
Godnatt, Pusss


tokovärt

Okej? Nu ska tydligen 19åriga storebror vara hemma också? Vafan ska jag vara hemma o vara "barnvakt" då för? ibland undrar man.. Sista lördagen här också. Nej men visst, jag sitter väl här. Jag behövde inte ens vara där nere vid Daniel jag kunde sitta här uppe om jag ville? j-ä-t-t-e nödvändigt kan jag tycka, absolut!
Fast iofs så är 19åringen som en 10åring också så, gör inte en släng, bara lämnar allt, plockar fram allt, o sen lämnar det. Man undrar ju hur Britter uppfostrar sina barn.

Så jag vet inte, jag ska väl sitta här o.. njuta av livet, eller nått. Inte har jag nått godis heller :( Ska nog fasen gå o snylta nått i skafferiet. det är jag värd kan jag tycka! Sen sa hon att jag skulle ta för mig o ta en pizza där nere, så det ska jag kanske också göra minsann! Eller så ligger jag helt enkelt bara här o dricker vatten! haha Allt gör ont o äta ändå, jäkla blåsor, fler o fler blir dem o ondare o ondare gör dem, aaah blir galen!

Nej, ska se om det finns något kul o se på webb-tv tror jag allt. Puss

helt slut

Helt slut efter att ha sprungit runt på Oxford Street, haha! Som världens träningspass ju, nästan.
Har legat i sängen ett tag nu o mest tagit det lugnt, är så fruktansvärt trött. Har babysit ikväll också, stackars Daniel, jag kommer ju somna. haha!

Tänkte gå ner nu o se om pärona ska gå eller hur det ligger till. Sen får vi se lite vad som händer, Hoppas Daniel är trött o går o lägger sig så att jag också kan gå o lägga mig. Vore ju galet skönt!

Imorgon blir det iallafall Camden med Carro och kanske några andra, när carro har kvicknat till. haha hon och typ alla andra ska ut o slarva ikväll så man vet ju aldrig. jag hoppas kunna sova ordentligt inatt så jag är pigg imorgon och orkar åka in till Hammersmith eller nått tidigare och shoppa det sista, typ. Sorgligt det känns, kommer sakna London, speciellt shoppingen, hehe

Nej, dags o kila. PUuss

Oxford

Kul att jag somnade sent och vaknade tidigt, när jag låg i sängen hela kvällen igår och kunde sova länge idag, kul, tack liksom! Kunde inte riktigt somna om även jag försökte heller, som vanligt med andra ord.

Nu ska jag ta en dusch och göra mig iordning, sen ska jag åka in till Oxford street för att möta upp Carro och Matilda till en början tror jag! Blir nog great, förutom att jag inte fått min lön, precis som förra veckan, då fick jag den precis när jag skulle gå. Får väl hoppas på nått liknande den här veckan!

Nej, dags o ta tag i saken kanske?
Känner mig lite halvstressad eftersom jag måste vara hemma vid halv 7 eller vad det var ikväll för att vara barnvakt.
Får skriva mer sen. Puss

J<3

Dynamite

Ligger som en padda i sängen och orkar knappt röra mig, usch vad lat jag blivit, fast jag är sugen på o ut o springa, men det hör inte hit, det är lite sent nu tror jag, jag verkar ju tydligen inte hitta så bra här heller..

Gick iallafall till Waitrose och handlade lite, sånt 6 pack med små barnyoghurtar i, mumma vad goda dem är. O sen var det köp två betala för en, så det vart 12 stycken, tror jag har 2 kvar, hehe. Lie färska mackor, tacochips och lerre vart det också, gott!
Till det har jag avnjutigt två avsnitt av idol och nu är jag mest arg för att spotify inte fungerar. Så tror istället jag ska hoppa i mina mysiga sovkläder och, ja sova. Låter ju gääälet nice om ni frågar mig!
Imorgon väntar en heldag på stadens torg tror jag, följt av en soft hemmakväll med Daniel. Hoppas han är snäll imorgonkväll, eller bäst av allt, hoppas han är trött. hehe. Nej tror jag ska spöa han på lite biljard, han har ett stort biljardbord som tar upp hela rummet. O sen idag kom det en leverans på ett stort pingisbord. hehe Så nått ska vi nog ha o göra! Det blir nog great!

Men nej, nu vill jag få igång spotify o somna till lite sörjande musik!
Godnatt

blister

Blev iallafall till att vara hemma, får funka. Har en hel del jag kan kolla på på webb-tv, så varför klaga? hehe.
Har typ 711 blåsor i käften, dem blir större o större o gör mer o mer ont, aaah blir galen. hatar när jag får såhär, man känner sig..sjuk, typ. Gör så jeeekla ont! Men inte tänker jag ligga o tycka synd om mig för det, nej jag är hungrig och tänker gå o köpa nått, kanske mat, och helt klart godis för att det ska svida lite sådär extra i munnen. Kanske lite mer maltseters?, har ju bara ätit en påse idag. haha!

Nej dags o gå känner jag, så jag kan byta om till myskläder o ligga här o mest ha det bra sen. Puss!

Kingston

Precis kommit hem ifrån Kingston. Malin var så snel o väntade på mig i Richmond förut och sen tog vi oss dit, jag höll på så åt lite på mc donalds, gick på primark, åt maltseters och sen åkte vi tillbaka! Kan ju inte bli så mycket bättre än så? Fick med mig en tjock mysig tröja, en pyjamas, trosor och 7par strumpor hem också, haha, kalas ju!

Nu försöker jag få kontakt med carro, JAG HAR INGA PENGAR PÅ MOBILEN CAROLINE! Logga in på msn, eller ring mig vaa? Nu borde hon förstå tycker man ju. Vet iallafall inte hur kvällens planer ser ut. Var tal om fest, men jag är inte sugen för fem jävla öre? Vet inte vad jag är sugen på riktigt, mest glida runt typ. Fast festa är ju inte fel heller. Aah blir tokig.

O Nu säger hon att hon ska sitta hemma? jaha, jaaag då? :(
Det här ska jag allt ordna upp!
Pusss

vilsenemma

Shit vilket äventyr jag varit ute på,
gick i Richmond park, gick ut samma väg, GICK VILSE o åt helt jävla fel håll men trodde iallafall att jag var i typ Richmond sen, fattade ingenting och tyckte att bussar o allt körde åt fel håll. Men egentligen var det jag som var åt fel håll. Jag var åt hammersmithhållet? heeeelt andra sidan?! svårt o fatta, fattar inte själv hur jag lyckades. Förlåt far, jag använde google maps på telefonen, men det här var verkligen ett nödläge :/ haha!

Nu har jag duschat och ska byta om, tror fan jag gått över en mil, kuuhul!
Vet inte om Malin redan dragit in till Kingston eller vad hon gör, hn kanske tröttnade på att jag aldrig kom tillbaka, o det kan man ju förstå. haha

in the park

Jag har typ.. helg nu? hur skönt? det enda jag gjort är att hängt upp en tvätt och bäddat en säng, rätt soft ändå!
Sitter o dunkar lite musik för tillfället men tror att jag ska ta tag i saken idag, efter sådär tre veckor av ren lathet och ca +10 kilo fett på kroppen av allt godis, så tänkte jag ta en lång fet promenad i/runt parken med musik i öronen istället, det här håller ju liksom inte. Har bytt ut mat mot godis(+ lite skräpmat) när jag har varit här, tur att jag åker hem på Tisdag. shit! Känner mig som en säck potatis just nu, o har 515 blåsor i käften, minst, skönt liksom!

Men nu frågade Malin om jag skulle med in till Kingston. Hon har förstört mina hurtighetsplaner varje dag, haha! Men det låter ju lockande, det måste jag erkänna. Så tror jag ska ta en promenad i det sköna soliga halvkalla vädret först o sen göra mig iordning för o åka dit. LÅTER GREAT!

Nej, dags o röra på fläsket!
Puss

where are you?

Plöjt igenom två idolavsnitt nu, o när jag ska se det senaste så funkar det inte. Sophias var likadant, men hennes hoppade igång, men inte mitt. Tillfälligt avbrott? Skojjaaarruueeellaah? Lack man blir.. O sen sitter hon o skriver "haha, vilka människor" o "det är synd om dig som missar det här" Schysst liksom?

Känns som jag har alla dagar planerade innan jag far hemmåt, vilket är grymt. Mycket kul o se fram emot, hoppas jag. Det enda som känns lite oklart är morgonkvällen. Endera utgång, men isåfall ska det vara en riktigt jävla kul utgång, annars kvittar det. kan ju inte ha en dålig sista utgång i London, nej det håller inte. Isåfall satsar jag hellre på en grym myschillkväll med Carro, är ju inte så pjåkigt det heller egentligen, det kan ju inte misslyckas. hehe. Hade jag vart rik hade jag följt med på musikal, men det får bli nån annan gång!

Nej, nu ska jag banka vett i tv4play, jag-vill-se-idol,-okej?!
TROR FAN JAG FICK IGÅNG DET NUUU! Puss natti


overprotection?

Long long day, fast rätt skön dag ändå.
Vaknade rätt skapligt ändå, o gick upp skapligt med, fixade tvätten och tog det mest lugnt, sen tog jag tag i strykningen. När jag höll på med tvätten kom Malin förbi, vi skulle som sagt ut o gå, även Sophia som dock blev tvungen o ta hand om en hemlös kompis, utslängs kompis, stackare!. Iallafall så gick vi istället ner och letade efter nått matställe, haha. Blev att käka lite pizza på pizza express, shit varför har jag inte ätit där tidigare!? Yummi säger jag bara! Iallafall så fick vi sen för oss o vara lite halvduktiga och promenera till Richmond, där jag hämtar grabben och vanligtvis tar bussen till. Men vi promenerade och råkade ta ett stopp på tesco för att köpa lite glass o godis, ehehh. suuper! Men fram kom vi och tidig var jag så vi hann även ta en kaffe på starbucks, det behövde vi tror jag. Trevlig dag helt enkelt!

Daniel tycker alltid att jag är så Överbeskyddande och att jag är för rädd om honom när vi går till bussen från skolan. Konstigt liksom när grabben jämt ska gå mot röd gubbe och typ går o balanserar på trottoarkanten när alla kör som idioter här. känner ju inget ansvar för honom alls, neejdå. Så han blir lite sur på mig när jag typ drar tillbaka honom i kavajen, haha. men ääh.

Nej, ett idolavsnitt på det här kanske?
Tror det får bli så!

tvättarn

Min värdmamma slänger alltid in tvätt i maskinen på morgonen, o jag startar den, helt nödvändigt, verkligen. Men iallafall, idag hade hon bara slängt in ett par fotbollsstrumpor och en gammal träningsjumper typ. Vad tänkte hon då kan man ju undra? Hon sa att jag skulle starta den, men känns ju gaaaaaaaaaaanska onödigt. får väl tvätta lite av mina kläder, som egentligen inte ens behöver tvättas. Har jag sagt att inga kläder blir rena här? endera har dem en kass maskin (som dock ser rätt ny ut) eller så har dem kass tvättmedel. Jag vet inte, mer än hälften av det man tar ut ur maskinen är fläckigt, o dem säger att det ska vara så typ!? haha man undrar ju..

Måste plocka undan lite på mitt rum sen också, ska komma någon o kolla på det tror jag. Nu ska familjen hyra ut rummet o dra in lite cash istället för o låna ut det o förlora cash på en aupair. Låter ju rätt smart, dem kommer bli rika, från att förlora massa pengar i månaden till att dra in massa pengar varje månad, vilket drag, shit!

nej nu ska jag leta upp lite rena kläder o tvätta, bara-för-att! Strka orkar jag inte nu, det får nog bli efter promenaden med Malin & Sophia. Sen ska jag hämta Daniel, halv 5 idag tror jag, stackars unge. Sen ska jag göra hamburgare med bröd, pommes, såna bönor i tomatsås(!?!) Aa, bara han är nöjd!

Nej, dags o ta tag i tvätten!
Pusss


på, i, runt?

Nu tänkte jag snart ta o sova, känns sköööön-t! Dubbel jackpot idag, behövde inte vara barnvakt o får sen reda på att jag för första gången inte behöver ställa klockan på sju imorgon!? Ingen är lyckligare än jag. Ska inte ställa någon klocka alls. Bara för det kommer jag antagligen vakna jäkligt tidigt o bli sur för att jag inte kan sova, så är det alltid, menmen.
Har lite tvätt och strykning som ska göras imorgon, inte kul för fem öre, men vad ska man göra liksom? Nej precis. Iallafall så ska jag ta en promenad med Sophia och Malin PÅ Richmond park, anledningen till att jag skrev på är för att jag inte vet om vi ska gå runt eller igenom. Sophia skrev först o frågade om vi skulle ta en promenad i parken imorgon, vilket då antagligen var runt parken. Men sen läste jag nyss Malins blogg att även hon skulle med o föreslog en picknick I parken istället. Ibland gillar jag Malins idéer! Förutom när hon påstår att jag är värre än henne när det gäller mat o gottheter? Iallafall, Kanske kan bli både promenad och picknick. Dubbel lycka igen liksom. Vi får se helt enkelt. Nått blir det, och det gillar jag! Jag gillar äventyr(!?)

Tror det är dags för mig och sova, börjar låta som det kan man tycka.
Så så får det bli och sen får jag helt enkelt skriva mer imorgon.
Känner att jag behöver träna, men nog om det. sova. puss

sjungunge

Slapp babysiting, mamman var tydligen sjuk.
S-k-ö-n-t!
Nu har jag fixat maten och precis fått Daniel in i duschen, han blir bara jobbigare o jobbigare, skitunge! haha
Bokat flyg också, så nu på tisdag, 21 September åker jag home to la suecia, happy Emma. Landar rätt sent. typ 23.30, så hoppas någon vill hämta mig? Typ Jocke? :)

Nej, fixa färdigt maten och tjata på ungen var det ja, nu står han o sjunger (gapar) i duschen, fint liksom!
Kul blogginlägg i övrigt, kände bara för o spendera lite tid ;)

flight

Var till Westfield med Malin förut, o Sophia kom även hon, typ när vi skulle åka hem. Haha. Men shit vilket jäkla köpcenter, behöver karta och kompass för o klara sig där, tro mig!
Handlade ingenting förutom en kaffe och macka på starbucks och lite godis för "godispengarna" jag fick av mamma! Det behövde jag, tack mor!

Nu har jag precis lämnat Daniel på träningen och fick några minuter över, så satte mig här och tänkte boka flygbiljetten(!!!!), men när som helst måste jag fixa maten och sen ska Jayne visa mig över till Familjen jag ska babysita i ikväll, hoppas ungarna är snälla och lyssnar och inte är bortskämda. (dvs. inte är som Daniel)

Nej, dags o fiiiixxxaaa!
Puss


busy

Bambambam,
Blev inget flygplansbokande igårkväll, utan idag måste det bli det. Har även övervägt lite och även pratat med Jayne, så kanske blir att åka hem på Tisdagen istället, då får jag skjuts till Clapham nånstans, där kunde det vara lite bökigt sa hon, o ta två tunga väskor upp för massa trappor, haha. Men det fixar ju jag, Ne men hon sa att Gary och Alex säkert kunde hjälpa till, vore ju shyrre liksom. Sen går tåget iallafall direkt till Gatwick och på en flygplats ska man ju klara av att frakta två väskor själv, det mest svåra där är väl o hitta, flygplatsen var rätt.. stor om man jämför med skavsta o Arlanda med tror jag. Kan bara tänka mig om jag skulle flyga från Heathrow, aaaaah! Men nu ska jag ju inte det, utan rutten är Gatwick-Skavsta, antagligen på Tisdag, perfekt! Eller egentligen inte eftersom jag vill åka hem på Söndag, meeeen det var liksom lite billigare.

Nej, ska kolla lite idol, hänga lite tvätt, sen åka iväg till westfield tror jag, sen är jag rätt busy hela dagen! kuuhul!


nighty

Jag borde verkligen sova, åh blir så trött på mig själv. Varför inte bara sova så jag slipper vara en zoombie hela dagarna? ja det kan man fråga sig.

Imorgon är en, jobbig dag.
Upp tidigt, fixa tvätt osvosv. Vid halv 11 ska jag åka till westfield med Malin, och kanske sophia(!?). Ett måste när man är i London tydligen. Bara o följa med. synd att det enda jag har i plånkan är några småmynt, men man kan ju ha kul för det, viiissttt?
Sen blir det att hämtga upp Daniel som vanligt. Ta hem honom, som vanligt, laga mat åt honom som vanligt, fast tror han hade träning(!?) iallafall, sen vid halv 8 ska jag över till en annan familj för att vara barnvakt där, haha spännande liksom. Så imorgon är det fuuullt upp heela långa dagen, inte okej. Meen, vad ska man göra!? Nångång därimellan ska jag ha tid o boka flygbiljett med ja, frågan är när!? får lösa sig..

Jag borde verkligen sova nu, godnatt!

airplanes

Har varit en dålig bloggare idag, inte okej. men råkade bli så.

Åkte till Kingston med Sophia och mötte upp Malin, Rebecca och Linnea. Men dem två sistnämnda verkade inte gilla oss, dem drog när vi kom, hehe. Efter maten drog även Sophia och malin och jag traskade runt lite, åkte till Richmond, tog en fika och sen hämtade jag upp Daniel på skolan. Fick skjuts hem av en mamma, schysst liksom. Lagade potatismos, fisk och broccoli. och ja, nu sitter jag här och är arg över flygpriserna. Jag vill hem på Söööndag. Men alla jävla flyg är dyra då! Om jag ska åka i veckan sen måste jag ta mig själv till flygplatsen på nått sätt. Hur lätt är det med 2 tuuunga väskor liksom. Nej precis.
Åh, vet inte hur jag ska göra. blir gaaaaalen snart!

Får nog sova på det.. hmm


yummi!

Godmorgon. Har precis ätit frukost, en bagel, sen tog jag efterrätt på det, världens godaste munk, mumma! Kvar sen igår när Daniel fyllde, och i kylen står det även en chokladtårta/chokladkaka som ser sådär äckligt god ut, så den ska jag också äta lite av, men det tar jag senare, eller både nu och senare? hm aja de visar sig.

Kan inte riktigt bestämma mig för om jag ska följa med några till.. (Vart dem nu skulle, kingston, kensington? Haha ingen koll.) eller om jag mest ska ligga här o chilla hela dagen. Vet inte riktigt vad jag är sugen på, är sådär äckligt trött, skulle behöva sova typ 8 ikväll sen, men inte lättaste. Fast jag måste sova skapligt för imorgonkväll ska jag vara barnvakt i en annan familj på kvällen och det är ju bra om jag kan hålla mig vaken då, haha.

Kollar flyg hem to La suecia också, men varför ska alla flyg vara så äckligt dyra när jag kan åka hem för? :( Det känns sådär. Får väl se när jag kan åka hem. Om nån betalar min flygbiljett, (faaaar, vill du ha hem mig!?) haha ;) Blir nog bra det där, det tror jag allt. På nått sätt ska jag nog komma hem. Cykeltaxi hem annars? Fast det blir nog rätt dyrt det med, o svårt över vattnet med kanske.
Jaja, dumt o sitta här o filosofera över det.
m-å-s-t-e h-ä-n-g-a t-v-ä-t-t!


Big in Japan

Frågan är när jag kommer hem!? Kan bli snart, väldigt snart fick jag veta idag, spännande.. Men ingen vet säkert, imorgon vet jag nog när jag kommer åka hem, skön-t!

Har bråkat lite med Daniel idag, ungjäkeln var dryg, lyssnade inte och skulle ha skitdyra presenter. Eftersom jag inte visste vad jag skulle köpa åt han fick han nått spel till sitt lilla playstation eller vad det var(!?) ingen aning. iallafall, Han frågade hur mycket pengar jag hade o sen trodde han att ha skulle få för det? typ. jag sa att jag hade hundra kronor (vilket näästan var sant) så han fick nått spel. Sen när vi kom hem hittade han inte sitt playstation, värt liksom.

Dagen imorgon ser väl typ likadan ut, förutom att Daniel inte fyller år då, haha.
Ska bli..kul. not.
Fast nu kom jag på en bra sak, det enda som ska strykas är ett par byxor(!!!!) som skulle strykas idag, men jag totalt missade dem, fick syn på dem när jag strykt allt annat i typ 2 timmar o plockat undan strykbrädan. Inte okej att behöva plocka fram den igen då, nej, där går gränsen.

Sååå, imorgon ska jag allt ta en långpromenad med skööön musik i öronen runt richmond park, typ en mil. Hundra spänn på att det kommer regna imorgon, någon som sätter imot? nej tänkte väl det.

Iallafall, nu ska jag nog kolla på nått kul, typ det sista av idol som jag inte såg igår. sen s-o-v-a! Har verkligen aldrig varit såhär trött i heeeela mitt liv, det är sant, usch!

Med den här bilden säger jag godnatt,
Tror carro kommer kommentera den här bilden, det är ju alltid kul.
O carro, jag hade faktiskt en bild upp på dig, så de så!
-
Okej, nu är det ingen bild här längre, jag fick typ mordhot, lika bra o ta bort den då antar jag.

t-r-ö-t-t-t-t-t

Precis färdig med dagens sysslor, NU liksom!? jag som ska sluta vid 10.30, men men.. vad gör man inte. Egentligen är jag inte ens färdig, har inte stallt undan strykjärn o bord, var så sablarns varmt o inte heller plockat ur diskmaskinen, aaah jag blir tokig. JAG VILL HEM!

Aldrig varit såhär jäkla trött, jag lovar, höll på o somna ståendes när jag strök förut, då mina vänner, DÅ är man trött. shit. Tänkte hinna med o både sova en sväng nu och gå en promenad i Richmond park, inte rört mig för fem öre på cirkus 2 veckor, det är inte okej.
MEN, nu vart klockan så mycket. tror inte riktigt jag hinner med båda. Frågan är vad som är bäst o göra, för o bli pigg skulle jag nog behöva sova typ 5 timmar, o det förstår man ju att det har jag inte tid med, sover jag en timme typ så kanske jag bara blir ääännu segare!? kanske inte ens kan somna, kan nästan aldrig sova på dagarna. Går jag ut o går kan jag bli piggare, men kan även bli tröttare. Svårt det känns det här. j-o-b-b-i-g-t!

Jag gillar o vara själv här hemma iallafall, jag gillar familjens skafferi, speciellt kakburken, he-he-he! yummi!
Nej, nu ska jag tänka ut bästa lösningen på mitt tröttproblem. Pusss

hatar strykning

Godmorgon!
Igårkväll blev det att kolla på ensam mamma söker, som jag har längtat. Sen pratade jag med Joakim ett bra jäkla tag på skype, mysigt oså :)

Höll på o få sovmorgon idag, men i sista sekund igår sa Jayne att "eller föresten, det är nog bra om du kommer ner 07.30 för jag kan vara lite stressad" Går ner halv 8 idag, och vad då? Jo då helt plötsligt ska dem åka o köpa någon frukost till Daniel istället för att det är hand födelsedag. Kul liksom. Var tröttare än någonsin när klockan ringde imorse, men men.. Bara och stå ut. Så nu har jag diskat och dragit igång både diskmaskin och tvättmaskin och ska när som helst gå ner och ta strykningen, men jag orkar verkligen idag. Va huuuur mycket skjortor som helst. Åh kill me. O inte nog med det så var det flera lakan o kuddfodral med. Super! Men är väl bara och sätta igång antar jag så att jag kan vara lite free sen.

stryyyka stryyyyka stryyyyka :(

söndagss

Precis tagit en mycket välbehövlig dusch, det var grejer det vill jag lova!

Annars gör jag inte så mycket, fick reda på att jag tydligen ska vara barnvakt här på lördagkväll, kult liksom! O sen ska jag vara barnvakt i en annan familj på Onsdagkväll tror jag, se hur det går, haha!
Fick också reda på att Daniel fyller år imorgon, inte köpt någon present, inga pengar. Haha han kan väl få en teckning eller nått.

Imorgon är jag själv i huset på dagen när alla jobbar/är i skolan. underbart! Första gången jag är det. Ska utnyttja det på bästa sätt tänkte jag, kanske genom att laga pannkakor och äta mig mätt. Låter rätt great i mina öron. Meeeen, vi får se!

Ska kolla färdigt på idolavsnitten nu och sen hoppas på att ensam mamma söker kommer upp på webben, SOM JAG HAR LÄNGTAT! haha

fun?

Okej, jag hatar att vara Aupair i London, jag vill shoppa, men det går inte så bra på den här jäkla lönen, den är ju slut innan man ens hunnit tänka vad man ska göra med dem!? Att det finns så sjukt mycket man vill shoppa gör ju inte saken lättare direkt. Så idag fick jag gå runt o se på när caroline shoppade, kul liksom. o sen tvingade hon mig att äta på mc donalds, verkligen tvingade mig, schysst tjej!

Nu sitter jag hemma i sängen igen, så jekla skönt. Funderar på o dra på ett avsnitt av idol, bara sett dem 2 första. Men det som gör mig lite arg är att ensam mamma söker börjar ikväll, men jag måste vänta tills det kommer upp på webben. Det är inte okej. Men vad ska man göra? Nöja sig med idol helt enkelt.

Nej, webb-tv-tajm!

sööndag

Ligger mest o drar mig i sängen. Carro ligger i bäddsoffan brevid.
Igårkväll började vi på  på en bar, B @ 1. Gick sen vidare till couckoo och festade vidare. Bra kväll helt enkelt. Åkte hem runt 3 någongång med carro som sällskap, missade att hoppa av bussen och hamnade lång åt skogen. Tror vi somnade båda två, jag vaknade av att carro sa "här är king's road, här ska vi av!" slängde oss av bussen. Men inte var vi på kings road inte, nej. Vi var nästan borta i richmond. Bra gjort! Hittade iallafall en 24h affär och köpte lite godis, mumma! Sen traskade vi mot hemmet ett tag innan vi insåg att det var långt och tog en buss istället.

Åker kanske in til Hammersmith idag, carro hade fått lön så den ska hon tydligen spendera. haha själv får jag nöja mig med att betala bussen. Typ allt jag har råd med, o en cheeseburgare om jag har tur.

Idag längtar jag hem lite igen, trotts att jag älskar london och allt här. Men jag längtar ändå hem till min Joakim. Hoppas jag kan boka biljetten snart så man har ett datum, vore skööönt!

Nej dags o ta tag i dagen.

okejjj

Kom precis hem från stan, va där med Matilda och Carro. Inhandlade ett par converse, suuuuuperb! Så nu är the money borta igen. Men men. Jag ville ligga inne och tjocka mig ikväll men det fick jag tydligen inte, känns som jag har 7 kg sand i ögonen. Men här har man tydligen inget val. carro mest bara följde med hem till mig o gör sig iordning nu. vi ska åka om 45 min, jag har inte börjat än. bra emma!

Men måste väl sätta fart, får skriva imorgon.
Puss

lapapapaa

Guttermorgen.
Ligger här o funderar på o hoppa in i duschen, men är ju sååå himla jobbigt.
Ska in till stan och möta upp Matilda sen, fast jag har inte fått nån lön, så kan väl inte shoppa nått, haha. Kult liksom! Men äta ska jag iallafall, jag är h-u-n-g-r-i-g!

Igår var jag på aura med lite träääfligt folk, vet inte riktigt vad jag gillade det stället, först fick vi ett bord o mat o grejer, men sen vart vi bortkörda från bordet för att det blivit nått missförstånd, då fick vi shottar o grejer istället!? Men, jag vet inte, mitt partyhumör var nog inte på topp. Trött o jäklig, inte sovit ordentligt sen jag var hemma i la suecia, så jag tackade för mig rätt tidigt och åkte hem. Som vanligt tar det liiiite längre tid o ta sig hem här en hemma. Hemma hoppar man på cykeln o 10 minuter senare ligger man nergosad i sängen. Men nej, här tar det snarare två jävla timmar o ta sig hem, jåååbiggt!

Nej, duschen kallar!



all by my self

Nu är jag hemma o vilken mysig dag jag har haft, helt på egen hand, inte klokt!
Blev lite mer än fönstershopping, kunde nästan tänka mig det. En väska, en tröja, två linnen, en keps(!?) och trosor vart det såhär dagen till ära. Jag känner mig nöjd, eftersom det nästan var gratis, nästan..
Nej, men primark är bäst. Köpte allt förutom kepsen där. O hela kalaset gick på 250kr typ, dum o klaga va? Mm precis.

Sitter o käkar gottis nu för ovanlighetens skull, pringles står på dagens meny, yummi! Funderar på o gå ner o steka min hamburgare o göra mig iordning sen, men orkar inte riktigt. Kvart i 7 bär det iväg. Ska möta upp Sophia hoppas jag och sen ta oss till balham, sen ska vi vidare till Aura(!?) på dinnerparty(!?) och fest. Ja jag har inte så bra koll, men jag står tydligen på gästlistan o ska med. så det är väl bara o lyda orderna, haha.

nej nu måste jag ta tag i nått, vad vet jag inte än.. ehuum.

haaammersmith

Hade jag inte behövt vart uppe så tidigt imorse så hade jag antagligen sovit ännu. Men känns inte så bra o lägga sig o sova nu? Nej det håller inte. Istället ska jag åka in till Hammersmith och fönstershoppa lite, jag menar, det är ju alltid kul. Sen ska jag hem, kolla på idol och kanske ta mig en powernap, steka mig en beefburger och sen är jag fith for fight för kvällen hoppas jag. Förutom att jag inte har nått o ha på mig då, men det är en annan femma.

Varför är jag så seg för? inte konstigt att jag jämt är sen. Som tur är ska jag inte möta upp nån idag. Så jag får vara hur seg jag vill egentligen, men skönt o sätta fart iallafall antar jag.


kult

Fredag, löööve it!
Har precis plockat ner tvätten och ska ner o hänga upp det nytvättade nu (kul o veta liksom?!) Iallafall, det är typ allt jag ska göra idag. På fredagar ska inte Daniel hämtas upp, så jag ska mest.. glida runt. Funderar på o åka in en sväng till Hammersmith eller så, kan ju alltid vara trevligt. Primark finns ju där, nånstans.

Ikväll ska jag hänga med några tjejer tror jag, trevligt liksom. Och imorgon blir det lite shopping med Matilda tror jag, kult osåvidare! Vi kanske äter nått ute också, eftersom vi båda svälter! Men det visar sig.

Nej, nu ska jag ner o fixa det sista sen fixa iordning mig och göra nått av den här dagen är tanken.
På återseende!

Yey

Okej. Om cirkus en månad tackar jag för mig i London :)
Det känns bra, vi har pratat a lot här o kommer fram till att dem faktiskt inte behöver någon au pair egentligen. Dem behöver nån som hämtar upp Daniel från skolan. Känner mig rätt lättad, har typ en månad kvar här, ska jobba som vanligt nästan. Fast laga lätt mat, och bara till mig o Daniel. Typ Pizza, pasta. Sånt jag är kung på!

Det var nog det här jag behövde, helt plötsligt försvann klumpen i magen!? Fast jag kommer sakna London och alla sköna prickar man har mött här, det kommer jag. Men hey, det är väl bara o åka o hälsa på London.

Ska bli skönt och komma hem till alla mina nära o kära.
O se bästa av allt var nästan att jag fick åka hem för min far, bara jag inte slutade blogga, det är ju kanon?! Vilken deal liksom.

Nej, en dusch på det här tror jag allt. Sen ska jag nog kolla på idoooool <3

suck

Gick till Waitrose och handlade lite för o muntra upp mig själv. Vart plättar, tacochips, kinderchoklad och cola, så nu klarar jag mig ett tag tänkte jag. Men neeeej, snart slut. :O Jag är världens glupskaste när vi snackar godis!

Måste när som helst ta mitt 157kg tunga huvud och gå till bussen för att åka till Richmond. Känns sådär, inte speciellt sugen på det måste jag säga. Men har man nått val? nej.

Får skriva mer ikväll, antagligen ligger jag här hela kvällen. Orkar inte så mycket annat.
Måste gååå, Puss


heaaaddaaache

ALDRIG HAFT SÅNHÄR HUVUDVÄRK I HELA MITT LIV!
Ligger fortfarande instängd på mitt rum, ingen aning om vad som händer downstairs, no idea. Vill inte veta heller. Funderar på o gå o köpa godis, för omväxlingsskull. Bara ätit typ mer än en 200g marabou om dagen, men det är ju lugnt. eller hur?

Ska hämta upp Daniel på skolan sen iallafall, han skulle visst sluta halv 5 idag, kraken. Lider med honom, annars slutar han 4, direkt hem o så har han 2-3 läxor. sjukt ju. stackars grabb..

Nej, jag svälter o mitt huvud sprängs, lite mat o godis o cola på det kanske?
Behöver träna, det här är inte okej..

homesick, igen

Ännu en dag, jag tror verkligen inte jag mår bra av att vara här, jag mår bra när jag är utanför det här huset på kvällarna och helgerna. Men annars, nej. Vet inte riktigt vad jag ska göra. Jag gillar London, jag gillar allt runt omkring, men det andra? stryka en 50årig mans skjortor och vika hans kalsonger? Nej. En au pair ska hålla koll på barnen, inte städa/diska/tvätta/stryka osv. Jag träffar Daniel när jag hämtar honom från skolan, när vi går från skolan, när vi sitter på bussen hem, o när vi går från bussen till huset, och kanske en halvtimme efter, that's all.

Vet inte riktigt vad jag vill, jag vill ändå klara av till jul, någonting säger mig att jag borde det. Men samtidigt längtar jag bara hem. Men är också rädd för att komma hem, dagen efter sitter jag där arbetslös o undrar vad fan jag gör hemma?

Jag blir galen, jag älskar storstäder, vill inte direkt bli fast i Katrineholm hemma, nej, till Norrköping ska jag iallafall. Lite större.

MEN VAD GÖRA?


Fashion

Varit inne i stan med a lot of people, Fashion Out Night va grejen. Gratis drinkar på endel affärer, varför inte liksom? Shoppade lite också.. 2 cheeseburgare vart dagens shopping. Yummi!

Nu är jag trött, trött, trött o vill helst sova till typ 4 imorgon eftermiddag, kan jag det? NEEEJ precis. Blir väl typ en vanlig dag. Sen ska jag möta en tjej i Richmond, tror jag, klockan 2, sen ta hem Daniel därifrån vid 4. Kvällen blir antagligen stenlugn. löve it. jag behöver lägga mig o sova, på obegränsad tid. när ska jag kunna göra det? bara undrar liksom.. AAAAH jag blir galen. Varför är inte jag lyxfru, jag tror jag skulle passa som det. Göra nada men ha massa cash, löve it!

Okej, jag är tröttt. Får skriva imorgon, annars kommer det här spåra ut känner jag, inte okej.
Säger godnatt där!

-

Okej, ska snart gå ner för vägen här bara för att möta en tjej vid namn Lisa. Vi ska gå o ta en fika tror jag, kanske. Iallafall. kvart över 3 är det dags och åka o hämta Daniel igen. och ikväll ska jag laga masched potatoes. Till det blir det fisk. Ska laga potatismoset själv, aaaah. första gången jag ska laga själv. haha. iallafall, fisken skulle dem laga själva efter Daniels fotbollsträning. Efter det hade jag tänkt sluta. hehe hoppas det är ok liksom. Då ska jag möta upp en tjej som heter anna tror jag (henne jag skulle gått till svenska kyrkan med, men jag lurade med henne på det här istället, mycket bra Emma!) Och så åker vi in till oxford cirkus tror jag och möter upp dem andra. Är Fashion Night Out eller nått sånt där. Visar sig. kul o träffa lite folk iallafall.

Blir nog en bra dag det här, hoppas jag.
Men jag måste skydna mig nu, annars komemr kraken få stå o vänta på mig, som alla andra har fått gjort, uoopsi!

hejs

tidig morgon?

Godmorgon!
Trött och jäklig ligger här i sängen igen. Känns sååååååååå meningsfullt o behöva ställa klockan på 7.30, traska ner, dra igång tvättmaskinen, stå och vänta och hänga tills alla går o sen gå upp igen? Jag ställer alltså klockan bara för att dra igång tvättmaskinen, som likagärna skulle kunna dras igång 10 eller 11 eller vad-som-helst! Gaaaah!

Men jag är happy, det är ingenting o stryka :) så jag är lite glad ändå! Men i maskinen jag drog igång nu va det både skjortor och såna konstiga lakan som har resår o är knögliga i ändarna, som man sätter runt madrassen, dem är inte kul o stryka, tro mig!

Kan inte riktigt bestämma om jag ska sova lite nu, eller om jag ska gå ner o äta. Svårt val. Skulle behöva sova, har konstant huvudvärk hela dagarna och ögona är som icapåsar, men, jag vet inte.
Ikväll ska jag sova 10, okej Jocke? ;)
hihi

Nej, inte mycket vettigt o skriva.
bjuder på en bild istället. Kanske kan lägga in helgens turistbilder sen, men nu orkar jag inte, fööör lat! bad

Okej, hittade ingen bra bild härifrån så fick bli en från Egypten bara för att jag vill åka utomlands (Ja, till nått varmt ställe, inte London) geeeeeee mig sooooooooooooool!


tisdaggggg

Hittade till skolan förut, duktig idiot! Daniel var så snäll o söt så och ville spela spel på min iphone sen. Då kom jag på världens bästa deal, först läxor, sen spel! Och hej vad det gick, vi gjorde både massa tal matte och sen typ historia. Och jag måste säga, fan vilken smart grabb, han har gjort talen innan jag börjat fundera på vad det är ens. O dem gör endel saker jag inte ens gjorde på gymnasiet. holy macaroni!

Iallafall, Dagen har rullat på bra. har varit trött som en gris, men hey. sova kan jag göra nån annan gång. Typ snart, förhoppningsvis.

Tror inte nått av det jag tvättade idag behöver strykas imorgon. HOW LOVELY? Men det dyker säkert upp nått. Det värsta jag har gjort var imorse när jag strök påslakan o lakan. Inte easy. dubbel påslakan. typ 2,5 meter åt alla håll. Inte easy.
Iallafall, tror jag ska möta upp en tysk Au Pair imorgon på dagen o ta en fika eller promenad eller nått kuligt. Hon bor typ på gatan brevid. Beroende på när jag slutar jobba så kanske jag följer med en annan tjej som frågade om jag ville följa med till Svenska Kyrkan imorgon, (hon poängterade att man inte behöver vara kristen ;) ) Dem hade nått där typ "ung i london". Kan väl vara nice o träffa folk. Fast känns som jag har träffat a lot of people första veckan bara :P anyway, vi får se hur det blir med kyrkan. Jag är inte så kyrklig av mig.

Nu sitter jag o väntar på ett rim, av min älskling Joakim. (höhö fyndigt) Älskar när han rimmar åt mig ;)
Sen tänker jag sova. skulle behöva sova nu egentligen, hmm.. hårt liv jag lever.

Föresten, Jag älskar min pappas kommentar:
typ "jag gillar din blogg, när jag ser att det kommit nått nytt när jag är på jobbet. Då stänger jag av grävmaskinen o läser. Då blir arbetskamreterna sura"

Haha, vem gillar inte min blogg? upp med en hand.. ingen. Nej juste. alla älskar den!


sweeet

Fått nån jäkla kräm till foten, får vi se om det gör susen. Han trodde bara att det var någon inflamation, så det är ju bra. Men jag förstår inte varför läkarna här har kostym, skjorta, slips och finskor o sitter på ett rätt flaschigt "kontor" Kändes ju sådär o slänga upp mina skitiga, svettiga fötter i hans händer då. Meeeen, not my problem. Var lite kul o bli kallad "Ms. Larsson" iallafall, så det var nästan värt läkarbesöket ändå, även jag helst hade velat lagt mig o sova en stund då. To late nu, somnar jag nu, kommer jag aldrig vakna, typ.

Om cirkus en timme ska jag gå o hoppa på bussen. Vad dumt det lät? Men nej, jag ska inte hoppa på bussen, jag ska åka med bussen. Iallafall, jag ska hämta upp Daniel, själv. Glurp. Undra om jag hittar till skolan. Han går på en söt liten privatskola som bara är för pojkar. Man måste typ ringa på en grej för o få komma in, flott. Dem är så söta i sina svarta finskor, mörkgråa finbyxor, vit skjorta, slips o en mörkblå blazer. Dock hade Daniel spelat fotboll i sin outfit igår och kom hem med ett par byxor som var helt gröna på ena knät o även hade ett litet hål. Men det är en annan femma.

Nej, måste nog fasiken gå ner o ta mig en macka eller nått.

Föresten, fick paket från mamsegull idag. En adapter och EN  STOR MARABOU! gash. Det tråkiga är att den snart är slut.. Jag kommer bli tjock. Jag äter godis här som att det vore mat, inte okej.

-


Saknar dig..

sickhouse

Godmorgon!
Här sitter jag trött som vanligt. Har fixat allt som skulle fixas nu på morgonen, tvättat, strykt o sen hängt tvätten. Känns bra! Ska väl slänga på mig lite mer anständiga kläder än sovtröja o mjukisbyxor snart o sen tror jag farmorn o jag ska gå till sjukan för o typ "skriva in mig" och förhoppningsvis få nån tid någon dag. Gör så jäkla ont när jag går, men känns lite töntigt o gå dit ändå. Men iallafall, bra o kolla upp det!

Får se vad jag hittar på tills jag ska hämta upp Daniel sen. Endera sitter jag här o mest har det skönt eller så hittar jag på nått, typ kollar i lite affärer, köper mer godis (höhö) eller nått annat kul.

Nej, en dusch kanske?

hemmläääängtaaaan

Regnet smattrar mot rutan här, London väder I Guess!
Middagen var thaimat typ, en massa räkor, o massa grönsaker i en wokpanna. Hm. Jag åt ris o spat som var gott, brocolli o även en liten paprikabit och nån annan thaigrönsak typ. Äter jag grönsaker, då mina vänner, dååååå.. är jag hungrig. Nästan svält då. helt seriöst.

Sitter på rummet nu är är så jävla homesick :( Jag vill bara hem, ordna upp livet hemma lite. Trotts att jag älskar London, det är verkligen så nice som alla säger. Men det finns ju ett liv utanför det här också.
Vill bara hem o sitta med mamma i soffan o kolla svensk tv, äta en sån stor portion pasta carbonara som jag är van vid., Gå o rota i kylskåpet 24/7 och sova i min sköna breda säng med Joakim vid min sida.

:(

ohnoo

Precis duschat och tänkte när som helst ge mig iväg till postkontoret och posta ett brev med en liten födelsedagspresent till mamma och en till syster eftersom dem fyller nu i veckan, snäll jag är. Fast.. mamma fick betala frakten om dem ville ha hem paketet eftersom jag är en fattig liten sak utan pengar. Så det fick bli så att om dem ville ha det så fick dem betala själva, mohaha! Hoppas dem blir glada, lite iallafall. det är ju ändå tanken som räknas, eller hur? Bra! så klaga fan inte sen.  hehe

Måste nog köpa shampoo och balsam med, mitt är jättejäteslut. Fick snylta lite av deras idag, hehe baaad. Vid kvart över 3 ska jag och farmorn (Som ska vara kvar en vecka till!?!?!?) Åka och hämta Daniel på skolan. Sen ska jag laga ris, o sen när Gary kommer hem ska vi göra nått med en jävla massa räkor, jag hatar räkor. JAG SVÄLTER! på mat iallafall. äter godis o chips som jag vet inte vad. Allt jag köpte på ikea igår är typ slut, hehe en hel påse gifflar, 2 marabourullar, en chipspåse och snören. oopsi!

Nej, dags o kila, måste stryka sen också, aaaaah!

love ikea

En halvtimme senare sitter jag här igen. Torkade lite disk, tyå 2 skedar ch två glas typ. Drog igång maskinen med vittvätt, then - ready!
Pratade med Jayne om fothelsiket också, hon skulle prata med doktorn tor jag. Frågan är vad det kan vara? Gör ont när jag går på den o  när jag gått mycket så värker det även i den. är som en liten knöl på utsidan, hmm..

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu, kanske vila/sova lite, vila lite mer, duscha lite, hänga en tvätt o vita en tvätt, o måste stryka några skjortor nån gång med. Men inte nuuuuu.

Orkar inte ladda in bilderna från helgen heller riktigt nu, ligger här o käkar ikea-chips och mest njuter!
Puss

Monday, suck

sällan vart så här trött. Ska gå ner för o hjälpa Daniel med frukost o grejer snart, slänga in en maskin kanske, sen tror jag fan jag går upp o lägger mig igen. Om jag inte måste till typ skilhuset med min fot, vet inte riktigt vad som hänt den. gör så ont under/på utsidan att jag efter ett tag knappt kan gå. Vad är problemet med den!?

Nååååh, måste gå upp.


I Just love you

weekend

SHIT, vilken helg. Första helgen i London o antagligen grymmaste någonsin. Vet inte vart jag ska börja riktigt. Tror inte jag orkar börja skriva om den ens. Det får bli imorgon helt enkelt. GALET trött är ordet.
Säger godnatt, imorgon ringer klockan TIDIGT.

FREEEEEE

Lagade dem äckligaste korvarna jag någonsin sett förut, uäk. Om jag skulle vara Engelsman o få smaka Svensk mat skulle jag bli lycklig, haha.

Ska snart sätta mig på en buss till Hammersmith, där ska jag ta tuben till Liverpool Street. Spännande och se hur det går. Carro ska iallafall vara vid Mc Donalds så förhoppningsvis hittar jag henne iaf, haha!

Underbart det känns o vara ledig, vilken känsla, har saknat den känslan enda sen förra fredagen, då var jag en free woman men nu är jag a working woman. Men nu är jag ledig i två dagar och tänka utforska London ordentligt. Börjar ikväll med att besöka utelivet lite, blir någon pub idag tror jag? Imorgonkväll blir det kanske någon klubb tyckte jag att jag hörde? Jag har ingen aning, jag mest glider med på en räckmacka. höhö

Så, nu sticker jag mot bussen snart, ska möta carro om en timme, men gäller och vara i tid. Kommer troligen vara sen iallafall, men det får jag återkomma om!

Trävlig fredag ändå! Puss

3sept

Blev att gå till Costa med Sophia, Malin och en Dansk tjej, kristine. En latte och en baconmacka på det, yummi!
Nu sitter jag mest o väntar in tiden så jag kan laga some sausages (stavning?) with some buns. Plocka ur diskmaskinen tror jag allt att jag ska göra med, borde jag klara av. haha, quite bad otherwise.

Föresten, imorse åt jag fikabröd till frulle, ibland har man det allt för bra. Dem är ju lite spec här, men.. jag gillar det. Kladdigt "fikabröd" med chokladbitar i. kan det vara nått annat än gott? Nej precis.

Får känslan av att jag kommer spendera varenda öre den här helgen, inte okej. Men jag behöver shoppa lite, och jag behöver ta mig in till London, jag behöver äta osv osv.

Nej nu vill jag att klockan tickar på lite så att jag kan bli free sen o göra mig iordning för att ta mig till Brick Lane eller vart vi skulle. Tror Carro ska övernatta på min bäddsoffa med, hoppas det iallafall, så jag hittar hem ordentligt, haha!

Nej, more updates får komma senare.


Richmond

Okej, vart lite stressigt där i morse.
Var in till Richmond med Jayne o Daniel för o se vart jag ska hämta honom från skolan, var ju inte den enklaste vägen kan jag säga. Undra hur många gånger jag kommer gå vilse där? majgash! Normalt sett kanske jag behöver ta bussen härifrån en halvtimme innan han slutar skolan, men J börjar nog förstå hur virrig jag är så hon sa åt mig o åka minst en timme innan på måndag, Good! bra intryck jag måste gjort ;)

Iallafall, har plockat in lite tvätt i garderoberna o hängt lite ny tvätt nu. Så är free till ca half past five, då ska jag göra korv med bröd, jag gillar easy mat ;)
BÄST AV ALLT - Jag fick precis lön, hehe. Fick full lön även jag låg i sängen hela dagen och egentligen inte har gjort ett skit på hela veckan utan mest kollat på när farmorn gjort allt o trott att jag är dum i huvudet. Okej, jag har en bra till nyhet, HON ÅKER HEM PÅ SÖNDAG! wiihoooo.

Så, tänkte fixa mig lite snabb, ser för risig ut nu, det håller inte. Gick upp i morse o drog på mig kläder, that's all. Inte okej! Sen ska jag gå up till postkontoret på stora vägen för o möta några tjejer för lunch!

Dags o sätta fart..

friday

Godmorgon!
Mår inte bra idag heller, men det sa jag att jag gjorde, hehe är ju förfasen Fredag.
Nu vart jag stressad, skulle komma ner tidigare, skynda skynda. får uppdatera sen. Puss

Juuuust hate it

Statistiken går rakt uppåt. Kul hörrni, Välkommna!
Vad jag gör? Ja precis, ligger i sängen än, men kalla mig inte slöhög. Nej! The skallebank vill inte ge sig.

Smidit lite mer planer inför helgen, ser ut o bli en bra helg med både lite utgång o turistande o shopping. Lööve it! Att pengarna runnit ur handen på mig trotts att jag inte gjort nått dem här första dagarna är en annan sak, hur ska det här gå!? Vart tar pengarna vägen? Ingen som vet, jag har säkert blivit rånad, kul liksom.

Funderar på o släcka ner o sova snart o kanske vakna upp o feeela good tomorrow, men klockan är ju bara 20 i 11 här, kanske är lite klent? anyway, Jayne sa förut att hon skulle komma upp med någon superdrink innan jag skulle sova, som var bra mot halsont, näsan, feber osvosv.  Service kallar jag det, fast.. hon verkar ha glömt bort mig, dålig service.

Nej, ska nog gå o borsta gaddarna o lägga mig, i hopp om bättre dagar än den här skitdagen.
Bye!



-

JAG HAR GODIS!! och chips, o läsk, o halstabletter och nått annat gott fikabröd eller vad det nu är, hehe lycklig tjej! Gick bort till tesco och handlade precis. Känner mig inte piggare direkt men får hoppas att jag gör det med lite godis i kroppen. Choklad borde vara bra mot den här jääävla huvudvärken iallafall!

Så nu tänker jag ligga här hela kvällen, äta gottis och kolla på fortet, jappjapp!

Föresten, vilket väder vi har i London. Har vart sol enda sen jag kom. GILLA!

crap

Ligger kvar på precis samma plats, i sängen, under täcket med datorn på magen.
Mår åt helsike, känns som gärnan liksom domnar bort o trycker på i pannan, bra förklaring I know. Men fan vad ont det gör, ser suddigt gör jag också. Migrän? Aldrig haft förut, hoppas inte jag ska behöva få det heller. Både mor o sis har ju det, humm..

Skulle verkligen behöva äta nått, men inget känns speciellt lockande, förutom godis. Den där jävla chokladen, jag måste ha den. Tror jag måste gå o köpa, majgash.

Ska ligga här hela kvällen o kolla på webbtv tänkte jag. Sova lite om vartannat. Imorgon tänker jag vara i toppform, sådeså!

CANDYSHOP?

Jag behöver godis, kan ingen komma hit med lite choklad till mig? jag blir galen snart..

Ska nog kolla lite fångarna på fortet snart tror jag, missat massa avsnitt nu, inte okej.
Världens tråkigaste blogginlägg idag, men vad ska jag skriva om när jag inte gör nånting, va va? nej juste..

Skulle vilja ha min älskling brevid mig nu, vart är du Joakim? :( Love!


sick

Shit, vad jag inte mår bra. Ute är det varmt o sol. jag ligger i sängen med tjocktröja, mjukisbyxor under mitt astjocka täcke och fryser. k-u-l! Daniel är sjuk han med så farmorn har lite panik här.
Mitt huvud sprängs, måste vila!

Torsdagsmorgon

Ligger o grinar lite i sängen, för första gången har jag hemlängtan. Drömde att jag var hemma med Joakim och Mamma och var helt säker på att det var hemma i min säng jag vaknade när jag var hemma, men det insåg jag ju ganska snabbt att det inte var :(
Inte nog med det utan jag ligger även här under täcket o fryser o känner mig inte alls speciellt pigg, huvudet dunkar som aldrig förr, men inte kan man sjukanmäla sig här inte, vad mycket lättare allt var när man gick i skolan. Får väl se hur länge jag orkar med den här dagen, just nu känns det som jag kommer spy snart. Kul o veta, haah?

Måste väl kila ner o ta nånting o äta snart, vet inte riktigt vad dages planer är. Antagligen något tråkigt. Längtar bara tills jag får helg. Imorgon tror jag mest att Jayne skulle visa mig hur jag ska ta mig med buss till Daniels skola, hon hade tagit ledigt imorgon. Så sen borde jag vara rätt free, o Lördag o Söndag med, skön-t!
Tror jag har lite planer smidna för helgen, ser bra ut!

Nej, Puss


Richmond park


2.sept

Okej, efter en jäkligt tråkig o seg dag med en farmor som numera går mig på nerverna så åkte jag in till Oxford Street och mötte upp Caroline och tog en jäkligt snabb sväng på Primark, orkade inte riktigt kolla efter något men roffade åt mig en halsduk o 7-pack strumpor i farten. Good work!
Efter det gick vi och mötte upp två andra tjejer Carro kände o åt på Nando's(?) på Baker street. O sen letade jag mig hem på tunnelbanan o bussen, gick bra för första gången. Enda tabben idag var att jag gick åt fel håll när jag gått av bussen (y) Men det löste sig ju även det, eller hur?

Imorgon ska väl farmorn visa mig lite onödiga saker igen. Hon är här för o hjälpa mig i början. Men jag kan med 120 % säkerhet säga att det skulle vara lättare om hon inte var här. Igår höll hon på o sätta en kniv i ögat på mig o idag höll hon på o elda upp både min arm o mitt hår på jäkla gasolplattorna.

Jag har föresten lärt mig koka pasta idag (som att jag inte skulle kunna det?!?) Kan lova att jag är bättre än Farmorn på o koka pasta, tror hon kokade dem jäkla små makaronerna i minst 30 minuter. Mm, Tasty!

Nej, imorgon väntar en liknande tråkig dag like this. Hoppas hon åker hem snart! hähä grym jag är.
Dags och sova tror jag, Puss

Sept.

Gått o blivit September månad nu, heeerreeeejööössseess vad tiden går fort. Känns ju som jag tog studenten förra veckan? Men icke!

Idag väntar en rätt intensiv dag skulle jag tro, måste väl gå ner snart, ligger o funderar på om jag ska duscha nu eller inte, kanske duschar nu o låter grabbarna idrotta själva senare, haha!
Fick mailsvar av en tjej nyss ang. fotboll här, dem tränade tydligen på torsdagar o spelade matcher på söndagar, låter ju rätt great o lite lagom oseriöst, haha. Fast tror familjen skulle upp vad en aupair dem haft förut tränade med för lag. Vi får se, vi får se.
Dags o duscha!
Puss


late night

Jag som trodde att det var någon ostpaj vi skulle laga idag, ingen aning om vart jag fick det ifrån, men min engelska är ju inte så bra så. Det visade sig vara kötfärs med morötter o lök med potatismos på? vi höll på med maten ca. 4h. Och det smakade.. bambarabaaam.. ingenting! kul. De använder typ inga kryddor här, och farmorn berättade att familjen inte gillar när maten är salt. k-u-l! Jag älskar salt!

Iallfall, blev inget primark idag. Istället gick jag bort till Sophia som var så snäll och lånade ut en adapter till mig några dagar! Satt en stund och pratade med henne och Malin innan jag traskade hem igen. Nu är jag trött och har ont i huvudet och vill bara få sova sova sova, länge, utan o vakna av flygplan. Men jag får nog varken sova ostört i natt eller sova länge imorgon, gah! Imorgon är det jag & Daniel hela dagen, någon kompis till honom också tror jag, george om jag inte minns helt fel! Ska nog ta dem to the sportclub I think. Har ingen riktig koll på morgondagen, Jayne o Gary jobbar. Hmm, hoppas farmorn har koll! haha Vet att jag ska vara med Daniel hela dagen imorgon. Men har ingen riktig koll på när jag "slutar" jag hatar o inte ha några tider, aah. Hoppas iallafall kunna åka in till Oxford Street ch gå på Primark med Carro och äta nått gott! Det visar sig..

Sova kanske?


My love, Miss you!


RSS 2.0