new year

Sista dagen på året. Redan!? Ja tydligen, eftersom det är nyårsafton idag, det liksom brukar infalla den sista dagen på året. bra där!

Inte riktigt så mycket mer o skriva där. Får helt enkelt skriva mer nästa år, 2011. Om jag inte skriver något mer idag. men vem löser idag, nej juste. inte många!

Puss och GOTT NYTT ÅR!

--

Imorgon är det nyår, jag har ingen klänning eller nått o ha på mig. Jag tycker inte om nyår, jag tror jag stannar hemma, hejdå.


-

Nu ska jag snart ta mig ner mot hallen, kommer väl hem någongång ikväll igen, kuuhul!
Puss




-

Träningen var inte mycket o hänga i julgranen, tyvärr. Imorgon väntas föreningsdag, hoppas det blir bättre!
Tänkte pallra mig ner till Specce cup men kände att jag verkligen inte orkade ge mig ut igen, så sitter mest o slöar i soffan för stunden.

Får se om det blir Vingåker sen eller om Jocke kommer hit, ingen som vet. Ska höra med karln..
Puss

fint

Blir o åka upp till Sälen/Lindvallen Torsdag V.3, hälsa på syster o glida lite i backarna, längtar!
Jag äääääääälskar sälen!
Fint skare va!

with you

Valde att hoppa träningen idag, gått som en zoombie hela dagen och känner mig inte alls pigg. (Trotts att jag somnade innan 10 igårkväll och sov till efter 8 idag, massa timmar, himla ovanligt för o vara jag) Vill kunna träna imorgon när det är på helplan i duve! köööh baaaa!

Annars är jag mest trött o tänkte nog gå o lägga mig vilken sek som helst. Sitter o lyssnar på grym musik i lurarna o försöker bli på great humör.

Natti


värt

Skickade precis efter ett Wii! Nöjd tjej!
Måste ju ha nått o göra om dagarna kan man ju tycka, o det ska jag nog kunna se till o ha nu. hehe

ganska värt!

-

Igår var jag rätt trött efter att ha somnat ca kl. 5 och vaknat igen kl. 8 på morgonen. kul!
Gjorde inte så mycket under dagen, mest gled runt, gick ner till bandy'n och kollade lite med mamma, käkade en korv o gick hem igen. Fick reda på att det var träning på kvällen, så jag pallrade mig dit o körde gärnet(!?) haha kul var det iallafall, söndagsträningarna i mitt <3! Jocke kom hit, men jag somnade i soffan vid typ 9, gick o la mig efter en halvtimme och somnade lika illa kvickt då.

Blir en sväng på stan med mamma idag, jag vill köpa ett Wii, meen, det ska jag nog försöka undvika.
Puss

Juldag

Åkte ut till Vingåker igårkväll och nu kom jag nyss hem.
Super godissugen, tur att jag har mycket godis sen igår, hehe. Hungrig också, men det är ett annat problem.

Ska fixa och göra mig iordning snart, skönt o inte behöva stressa ( vilket det alltid slutar med att jag gör ändå )
Det blir fint, hoppas på en kul kväll! Har aldrig varit ute på en juldag förut så mina förväntningar är inte så höga, o det är fint att det är så, för då kan det inte bli så mycket annat än en lyckad kväll!

Christmas eve

God jul vaaa
Har hunnit med både Vingåker, Valla och Kholm idag. För en 45 min sen tog mamma och jag en taxi hem från mormor&morfar. Skönt! Så nu ligger jag här i soffan, mätt o belåten och 4 chokladaskar och flera fina presenter rikare. Har dock inte kännts som jul för fem små öre ens idag. Men jag är glad o lucklig ändå! Julen är trevlig den. God julmat har jag ätit 2 ggr på 2 olika ställen. Fint det!

Imorgon är det juldagen, o det ska firas på nått bra sätt är tanken. Troligen utgång i Norrköping eftersom man tydligen är för liten för att gå ut i den här staden på juldagen? kul åså!

Nej, trött o jäklig är jag.

black, black

Nu har jag packat påsar så att ryggen håller på o gå av, mindre skönt. En annan sak som var mindre skönt var o GÅ upp till willys förut, tog mig cirka 45 minuter, på mig hade jag allt annat än vinterkängor och allt annat än termobyxor. Räcker väl o säga så? gjorde ont o gå på fötterna, benen var bortdomnade och läpparna var blå. Alltså, ingen hitt o gå i det skicket jag var klädd i upp till willys. klart slut!

Blir inte heller nått harrys ikväll då alla i mitt sällskap är sjuka? vad är det för stil? fast.. jag känner att jag med börjar få ont i halsen, o fryser gör jag med hrm. kanske den kalla promenaden
istället blir de att åka ner till duveholmshallen och kolla speccecup, kan ju vara trevligt det med så att säga. Tråkigt dock, verkar som de är mycket folk som ska ut ikväll. Men, det går ju flera tåg   s å   a t t   s ä g a  !

Fint det.


Christmas tree

Idag har jag egentligen mycket som skulle behöva göras. Men istället sitter jag här med kliande ögon o kliande näsa och huvudvärk o funderar på om jag är allergisk mot granjäveln som jag nyss har klätt. Haha. Barrar sönder gör den också, fint det!

Julklappspaniken har inte infunnit sig i mig än, Är ju faktiskt två dagar kvar till julafton! En dag imorgon liksom, måste ju ha något o göra då också. Fast det jobbiga är om man inte hittar något imorgon. vad gör man då!? Jag behöver åka till typ norrköping. Kanske får sätta mig på ett tåg imorgon. Tåls o tänka på.

Annars ska jag packa påsar på Willys idag, i 4 JÄVLA TIMMAR! Om jag längtar? Nja..
Efter det lutar det åt att det blir Harry's. Vore ju trevligt!

Nej, nu ska jag.. ut! hej

Gave you all I had

Gav strykjärnet en till chans, så nu har strykt juldukar. Ska nog gå ner o släpa upp kartongerna med allt julpynt. JAG BEHÖVER JULSTÄMNING! Blir o klä granen sen med skulle jag gissa på. En riktig gran, som tillochmed är fulare än våran jättehemska plastgran. Då mina vänner, då är det illa. Men sant!

Göra stan med mamma sen med, det är ju grejer det. nej, huvudvärk - hungrig! Dags o äta, pynta, göra sig iordning. Hej

-

3 dagar till julafton, vart tog tiden vägen?
Vet inte vad dagen idag har att erbjuda riktigt, antagligen ingenting. kul åså!

Grenade




The time

Kände att mitt duschbehov vart för stort, så snart ska jag ner till mormor & morfar och duscha. Stopp i duschen, vad är det för påhitt? Känner mig just nu som världens äckligaste människa, en dusch kommer sitta fint det!

Annars då? tänkte julpynta förut, tänkte börja med att stryka dukar. strykjärnet gick i 4 delar. Men jag pysslade ihop det igen. om det vart rätt vet jag inte. men det vart varmt iallafall o jag strök en duk, sen var det inte kul längre. eller strykjärnet var dåligt helt enkelt. då var det inget kul.

Efter duschbesöket när jag är hemma igen ska jag nog plocka fram tomtar o troll här o göra det mysigt o fint. Bara granen som saknas. jag har beställt riktig gran iår, för den riktiga känslan. Våran plastgran är.. sådär måste jag få säga. Liksom inte världens snyggaste. Jag behöver riktig julkänsla nu känner jag. = riktig gran! Det jobbiga är att jag hade jättemycket julkänsla i slutet på november och början på December. Lyssnade på julmusik dagarna i ända och var sådär julglad. Sen vände det. ingen julkänsla kvar. Istället sitter jag och lyssnar på dunka dunka fest musik och deppar för det mesta. vad hände!?

Nej, nu ska jag duscha
Duscha?
nej det ska jag inte. jag ska vänta på att få åka o duscha. hej

kött igen

Sitter som fastklistrad framför handbolls EM finalen. Ledning med 1 boll i halvtid, fast egentligen alldeles för många tabbar av Sverige. Men en boll upp, är en boll upp. Visst fasen!

N E R V Ö S T !


kött?

kött fifaaaaan! EM-final imorgon för Sverige. Jag satt här med hjärtat i halsgropen, rysningar i hela kroppen, adrenalin för minst 8 personer och gråten i ögat. Helt sant! sjukt..

Det jobbiga är att finalen är kl 17 imorgon, då det är fotbollsträning. Men final i handbolls EM känns som en godkänd anledning för mig att inte behöva träna. Har jag fel? NEJ bra!

Förövrigt så är jag trött o seg o helt väck. Ska nog gå o lägga mig o mysa in mig i täcket. MYS!

kött fifaan

Inväntar handbollen, med spänning. Hoppas dem köttar idag Sverige damerna!


sjukt snygg, sjukt stort lår, sjukt mycket handbollssaknad

-

Klockan är.. mycket. snart fyra. Jag åkte taxi hem, för mammas skull. duktig tjej. Alltid mysigt o komma hem o se katrineholms kuriren ligga på dörrmattan, eller?. Ska iallafall sova nu o hoppas att jag sover längre än till sju imorgon. jag menar, det är ju om tre timmar, o det känns ganska jävligt o gå upp om tre timmar helt ärligt.
Nej, sova på det kanske? bra hej

-

Igår hade jag en heldadag med Jossan, vi avslutade dagen med kebab och fotbollsträning!
Idag har jag haft en halvdag med Jossan, funderat över livet, varit nere på UF-mässan en sväng, jag lekte mästerkock o mest suttit o tjockat oss. Fint det!
Började även den här dagen med en wienersemla och cola till frukost, bra (y)!

nej, hej

ice ice baby

Nu ska jag ta en snabb dusch sen ska jag traska över hela stan, typ. Ska iallafall bort till Jossan, vi ska försöka slå loss min cykel som har stått o frysit fast nu i en och en halv månad. Eheeh. Förra året frös den fast hos sofie, gick inte o rubba den på nått sätt, inte ens med hammare. Då fick jag vänta på våren innan jag kunde hämta den. Men nej, nu tänker jag inte ge mig förens den är loss cykeln!

Nej, sätta fart kanske? jag är alltid så seg..

(y)

Nu ska jag göra världens godate nougatgodisar med vit choklad på, ehehe. godisråtta! Men det är ju bara jul en gång om året o det är ju bara torsdag en dag i veckan o det är ju bara förmiddag en gång om dagen. Så, då kan man ju unna sig det.

Leeeeeet's goo!

köttigt

Idag har jag gått på stan, helt själv, köpte.. nougat! Bra!
Jag kan nog bara handla julklappar i sista sekund, precis som att jag bara kunde göra läxor i sista sekund, gärna börja kl 10 på kvällen dagen innan eller varför inte börja plugga till provet samma dag som provet är, sådär till frukost samma dag. det är la mysigt!? Jag är en sista minuten människa helt enkelt. O sen skulle jag kunna tänka mig en sista minuten till varmare breddgrader också, fyndigt!

Väntar på andra halvlek i handbollen Sverige-Ungern nu. Dem köttar dåligt idag tycker jag, inte okej!

-

Är jag den enda människan i världen som inte har handlat några julklappar än? Känns som det, verkar som alla är färdiga eller så gott som färdiga. Meeen, ingen panik, alla på en gång! Måste nog sätta fart med min julshopping snart. Ska ner med mamma på stan en sväng sen tror jag, vem vet, kanske hittar nått då? spänningen är oooolidlig


I'm alive

Igår på fysträningen var mina armar så slut att dem skakade och vek sig när jag höll mot väggen för att stretcha vaderna. Va helt lam i hela kroppen igårkväll när jag kom hem o förväntade mig att jag knappt skulle kunna röra mig idag, men jodå, än så länge kan jag faktiskt röra på mig. Fast min högervad som jag hade träningsvärk i redan innan igår, den är inte sådär jättemega skön idag. Men, skönt o känna att man lever!

På eftermiddagen igår var jag nere hos mormor & morfar en sväng och fikade och jag måste säga att morfar hade lyckats väldigt bra med rulltårtan. Haha! Eller va det mormor som gjorde den?! Ja, jag vet inte..

Funderar på o baka lussebullar nu, det är ju bra jäkla smarrigt. O har ju faktiskt inte så mycket annat bättre för mig just för stunden. Ska överväga medans jag tar en tallrik fil, typ mellanmål kl 08.54, bra emma!


-

För några dagar sen hände det en allvarlig duschskada, jag skärde upp halva nageln få rakhyveln när jag skulle raka benen. Nyss hände det en allvarlig diskskada, tydligen hade ett glas gått sönder där under disklöddret, o precis, självklart var jag tvungen o trycka ner fingret (samma finger) på det glaset. bra gjort! nu vill inte jag diska mer..


-

Jag har sjuk träningsvärk i min högra vad, ganska jobbigt måste jag få påstå. Men, på't igen ikväll bara, fysträning på det liksom, vad kan gå fel? eheeh.

Måste ske nått extremt i mitt liv snart känner jag, börjar tröttna på tillvaron, och på mig själv. Och då är det ganska illa skulle jag tro.

hejdo

lusssse

Har kollat på luciafirandet på tv, ja det kanske är lite pensionärsvarning över mig men det gör inget för mig. Är man vaken o inte har nått o göra så kan man ju lika gärna försöka få lite julstämning i kroppen. O jag menar, luciatåg är ju fina.

Nu blir det frukost och dagens avsnitt av julkalendern, sen får vi se vad dagen har att erbjuda en liten krake som mig. haha!


ge miiiiiiiig



Med hatt och mus och hjärna

Saltmannen.se är en förjäkla kul sida måste jag säga. Felhörda låttexter, jag menar, kan ju inte bli så mycket mer underhållning än så. LIKE!


tuppppp

UPPE MED TUPPEN VAR JAG IDAG, JAPP JAPP!
Det är jag alltid när J börjar jobba klockan 7, jag vaknar liksom till dubbelt så mycket som honom av alarmet. Jag förstår inte varför jag inte bara kan somna om. Fall det skulle vara mitt alarm som ringde o jag var tvungen o gå upp, då skulle jag säkert vara världens tröttaste o bara vilja somna om. Men nej, inte nu.

Så nu vet jag inte vad jag ska göra av den här dagen riktigt. Har kollat julkalendern, som för övrigt för en gångs skull är bra och ätit frukost. Vädret ser jäkligt skönt ut, sånt där feelgood väder, så inne kan jag inte sitta hela dagen iallafall. En promenad kanske, eller en sväng ner på stan? Ja, det visar sig. Lutar mest åt en promenad faktiskt då jag inte orkar göra mig iordning, hehe. slö!

På tal om promenader, jag måste baka lussebullar(!!!!) o nått mer gott julgodis. Räcker ju knappast med bara kola. Nej, jul är det bara en gång om året, o då ska det finnas mycket av det goda.
Mamma, vi måste köpa saffran, OKEJ?

Nehe, nu ska jag väl försöka roa mig på nått sätt!
Puss


mermermer

Idag har jag varit effektiv, tummen upp för mig!
Jag har varit ute o gått, totalstädat min klädkammare, tvättat o nu har jag precis lagat mat. Ganska duktig tjej va?

busungarna


-

Idag har jag kommit på en sak, fan vad mycket jag egentligen vill uppleva..o här sitter jag!? Har nog egentligen mer drömmar än jag någonsin varken trott eller kunnat föreställa mig att jag skulle ha.

Måste nog ta tag i mitt liv snart, här kan jag inte sitta hela livet. vadfanhållerjagpåmedliksom? Nej precis. Inte fint!
RYCK UPP DIG EMMA!!

-

Kollar damernas handbolls EM på tv. O inser.. att jag vill spela handboll. samma visa varje gång jag kollar. klarar inte av det. får någon slags..ångest!? SÅKULLIKSOM!
Men vad göra? Nej precis.
Kolla vidare o försöka se glad ut.

One two

Ligger i soffan o kollar Bert, rätt kul faktiskt. Dock ser det så himla skönt ute idag, riktig vinter, massa snö, blå himmel o sol. Fina grejer det. Men jag får väl ligga här inne o inte göra ett dugg. Idag har jag ätit mat iallafall, det är ju bra i sig liksom.

Från det ena till det andra, jag är galet träningssugen. Har det där suget på att träna som jag hade dem första träningarna men som till förra veckan försvann puts väck. Men nu är det back, så på torsdag är det jag som tränar, om jag inte har ont i halsen fortfarande vill säga, men inte skulle väl jag!? NEJNEJ! Träning it is!

Galet godissugen är jag också, hoppas kunna skaffa fram en liten godisbit på nått vänster snart. Skulle sitta fint.
Nej, nu är det jag o Bert!

sick

Mår allt annat än bra just nu, mår riktigt dåligt för o vara helt ärlig. Legat nerbäddad hela dagen. Inte ätit eller druckit ett skvatt sen frukost, o den åt jag vid 7 imorse. Finns ingen ork till o fixa nått o äta, o äter jag så kanske jag spyr upp skiten ändå, o det är äckligt. Halsen är allt annat än min vänn just nu. O ja, livet är inte speciellt glitter o glamour just nu.

:(

skitkul

Ligger nerbäddad hemma och mår inte speciellt bra. En himla hals som gör ont o en täppt näsa och inte nog med det så spydde jag förut och vet inte riktigt om jag vågar äta något nu. Himla kul va? Nej precis.. icke!

Får väl ligga här i väntan på bättre tider, skitkul oså!
Puss

-

Dagarna går så fort, jag hinner knappt med..

ready set go

Kolan är färdig och julmusiken är maxad. Fint det! haha
Har därimot lite ångest för att jag inte varit utanför dörren än, så nu tänkte jag gå ett varv runt kvarteret, bara för att liksom? Kan man väl göra!

Sen ska jag äta, jag svälter. Trotts att jag tryckt i mig x antal kolor(?) säger man så?
Iallafall, hejdå


happy

Idag ska jag koka kola, lyssna på julmusik och dricka julmust!
Jag älskar julen!


avundsjuk tjej

Nu är min syster i sälen, närmare bestämt Lindvallen för att jobba där hela vintern. Jag är avundsjuk. Jag vill också vara i sälen!

tjugofjorton

Ja, överskriften  här ovan är dagens sköna uttryck. Jag menar, vem visste inte att julafton är den tjugifjortonde december? Precis, ingen!

Annars har jag inte så mycket o dela med mig av, jobbat idag, jobbar lite imorgon. Annars är jag mest trött o känner mig halvsjuk, men det hör väl till vardagen det med, eller?

Iallafall, hejdå

RSS 2.0