mayygasssch

Jag ska vara ärlig nu, det var LITE segt o gå upp typ mitt i natten för att börja jobba 06.30(!!!!) Jag var.. trött, jättetrött. Inte direkt bättre när jag knappt sovit något inatt, har nog minst vaknat 5-6 ggr. Blir galen! Jag behöver sömn.

Nu är jag iallafall hemma igen, skönare än skönast känns det. En till sak som känns skönare än skönast är att vi har fått värme i vårat hem nu. Från att i helgen ha haft 15(!!!!!!!!!!!) grader så är det nu 24(!!!!) grader i vardagsrummet. Varför finns det inget lagom? borde finnas, vi bor ju trotts allt i landet lagom. eller?

Nej, nu ska jag laga någon smarrig mat och sen ligga här i soffan o käka paradis-praliner, för mamma sa faktiskt att man får ta från det undre lagret här. Tack mor!

fintskareva

Idag blir det julmat här för att syster åker till fjällen för ett halvår eller så på Torsdag. Jag höjer stämningen x antal step men min nya spotifylista med bara julmusik, GILLA!

----

Sent i december och luften är klar
bilarna glittrar av frost
snön som beskyddande hand överallt
men vem sveper täcket om oss?

Husen är höga och världen är stor
vad värmer stjärnorna då?
men när någon där uppe ser ner på vår jord
syns våra ljus ändå

----

I don't want a lot for Christmas
There's just one thing I need
I don't care about the presents
Underneath the Christmas tree
I just want you for my own
More than you could ever know
Make my wish come true
All I want for Christmas is...
You



-

Jag har nyss bränt hål på micron. Bra tjej va!?

Soffhäng dag 2

Idag har det åkt fram julstjärnor och adventsljusstakar här, mysnivån har alltså höjts många nivåer. Lite tidigt, men vad gör det? jag gillar o julpynta!

Lite julmusik på det sen är det bara o njuta. Har lite feber idag med, just nu mest trött, ont i halsen och ont i huvudet. Tur att jag kan ha soffhäng hela dagen. gilla!

How to save a life


oh no

Är lite febersjuk idag och allmänt seg osv osv. Man känner sig ju inte piggare när vi bara har ca 15 grader här inne. Brr! Mysigt o vara inne när snön far runt utanför iallafall, det gillar vi. Så länge jag inte behöver vara ute i det.

Vill att klockan ska bli 19.30 så jag kan se paradise hotel följt av bonde söker fru. Då ska jag ligga här under min mysfilt o bara mysa. gilla!

nej, hej


shit

Har legat vaken här ett tag o hostat o snörvlat lite, känns sådär..
Blir galen när jag inte kan sova.
Tänkte dra på nått på webbtv nu, frågan är bara, vad?

-

On the first page of our story
The future seemed so bright
Then this thing turned out so evil
I don't know why I'm still surprised
Even angels have their wicked schemes
And you take that to new extremes
But you'll always be my hero
Even though you've lost your mind




come on

Idag är jag free, det känns gött må jag säga :)
Precis kollat ung&bortskämd på webbtv, och är rätt glad att jag faktiskt vet hur man kokar makaroner osv. jag menar, på det kommer man ju rätt långt i livet, eller? haha

Vet inte riktigt vad jag ska göra nu, antagligen bara ligga här o vara slö. Är så jävla sugen på o färga håret mörkt, tröttnat på den här hårfärgen nu, det blir aldrig som jag vill ha det och just nu är det helt jäkla livlöst, oranget och ser mest flottigt ut hela tiden. jag säger jämt bara att jag vill färga håret, men tar mig aldrig för det. BAD!

Aja, Ska snat göra mig en jävla massa broccili tror jag, får bli min nya diet tror jag. måste skärpa mig! men broccoli är så himla gott så det gör ju ingenting. Skumt att jag tycker om broccoli egentligen, gillar inga normala grönsaker, verkligen inga, men broccoli - mumma!

Ikväll är det fussballträning igen, borde kanske egentligen vila, är lite förkyld o har lite ont i halsen, men jag är en stålkvinna, försök stoppa mig bara!

Let's have some fun

DM igår gick inte vägen direkt, vi var för det mesta dåliga, med några ljusglimtar. Träffade stolpen istället för målet osv. Men det var väl ruuligt ändå, för det mesta.

Känner mig inte speciellt pigg idag, gjorde inte igår heller egentligen, men då var det bara o bita ihop. Idag tänkte jag ligga hemma o vila. Men dem ringde från ett annat dagis idag o hade panik för att dem inte hade folk, så det var bara o ta en alvedon o bita ihop, ringa o be morfar om skjuts o fara iväg. Men nu ska jag vila min hals o mitt huvud resten av dagen, förutom när jag ska o handla med mamma, jag tänker allt handla godis! Så värd det idag.
Nu känns det som jag har 7 kg havssalt i ögonen, dem kliar, svider o bränner o vill nog helst blunda. VILA!

hey hoo

Imorgon är det fotboll som gäller. DM är grejen, ska bli kul, gillar stämningen, o givetvis att spela lite fotboll med. Tummenupp! Första gången jag spelar cup/fotbollsmatch inomhus tror jag allt. Handbollscuper har jag varit på en hög men fotboll har inte hunnits med. Spännande.

Tänkte nog ta en dusch snart o packa iordning väskan lite. Klockan ringer 7 imorgon tror jag, skön-t!

-

Soffhäng, just löööve it!

duttiigemma

Work-at färdigt för dagen. Och som det ser ut nu så är jag free imorgon, Skönt!
Ska iväg en sväng snart och sen är det träning ikväll, fint skare va.

m-ås-t-e äta! Fick en geggasoppa idag, den var äcklig. men jag åt o sa "Mm, vilken god soppa" "smaka, den är jääääättegod" Dem gick på det. O jag svalde ner varje tugga med vatten. Duktig var jag!

king

Jobbat lite idag med. Efter det har jag gräddat pannkakor o kommit på mig själv med att stå o kast-vända pannkakorna. liksom bara jag hemma. jag bara undrar, vem skulle jag impa på?
iallafall, kung var jag.

Så skönt o sitta i soffan nu, liksom guld värt. Igår jobbade jag 9-16, efter det åkte jag direkt till träningen och sen åkte jag nästan direkt till Vingåker. Alltså, inte många lugna stunder där inte. Så jag passar på idag istället. För det är jag värd. HA!


-

Inte pigg tjej, nu ska jag trycka i mig alvedon o hoppas på att det känns bättre. Behöver jobba!

21

Satte nyss pekfingret på en stekhet platta. Känner nu såhär i efterhand att det inte var så jäkla smart.

Är trött och måste gå upp tidigt imorgon så tänkte nog lägga mig alldeles snart. Det jobbiga är dock att jag vill se pensionärsjävlar. Men kl.10? det låter sent för mig.. haha!

Ska nog krypa ner under täcket nu iallafall. Fint de!
Natti


Ohey

Vart ingen lugn dag här inte, fick jobba några timmar. Och imorgon blir det att jobba hela dagen. KÄMPA PÅ BA!
I övrigt börjar jag känna mig sjuk nästan, känns.. sådär om jag ska vara helt ärlig. Var o varannan jäkel verkar vara sjuka så, chansen att man ska bli det är ju ganska stor. Antagligen ännu större när ungarna nyser en i fejjan rätt vare är. Men, KÄMPA PÅ BA!

Ligger i soffan o håller nästan på o somna. Ska nog dra på nått skönt på webbtv, och.. eventuellt vila ögonen lite. Om det går, jag är ingen bra "sova-på-dagen-människa".

for you

Mååårning.
Somnade en sväng i soffan igårkväll o la mig i sängen o somnade nog runt halv 10. Det var välbehövligt. Att jag sen vaknade runt 7 imorse kunde jag väl nästan ha väntat mig. Jobbigt läge, fast o vakna till spöregn gjorde det hela faktiskt lite mysigare.

Blir nog till större delen en innedag idag, fast snart måste jag ut en sväng. AAH SKJUT MIG!
hej

ZzzZz

Pigg? jag? Nej.
Gårkvällen spenderades hos jossan o på safiren.
Idag var det fotbollsträning klockan 11. Om jag var pigg? nej. Fast för första gången i mitt liv så måste jag säga att det var kul o spela inomhus, aldrig riktigt gjort det förut, bara nån gång. Men, dagens träning var kul. hoppas det fortsätter i den riktningen. Att jag under matchspelandet höll på o spy är en annan femma, bara ätit en macka innan o sen träna i två timmar var ingen höjdare. men gick verkligen inte o få i sig mer, fick trycka in den där mackan i käften så.

Iallafall, just nu känner jag mig levande död, typ. Känns sådär. Men det funkar, ska ligga här hela kvällen är tanken. Är ju ensam mamma söker o grejer. INTE MISSA!

Kan väl även slänga in en fars dag hälsning till min far, o alla andra med för den delen. Så, GRATTIS!
hejs

Gryningspyromanen


hey

Gårdagen på Sandbäcken gick rätt smärtfritt o väldigt snabbt. Sen låg jag i soffan resten av kvällen, det är grejer det. eller?

Nu kokar jag ägg så hela köket immar igen, så snart blir det skogaholmslimpa med ägg på. Det, om nått, är grejer det!  Fast mest vill jag bara ha godis, så det ska jag nog fixa fram på nått vänster under dagen. fint de!


...

Jag är trött, jag vill soooooova. ligga i soffan hela dagen. Men får jag det? Nej. Typiskt va?
Regnet utanför gör mig inte mer peppad heller till o snart hoppa på cykeln, usch. kunde inte snön bara fått vart kvar, va va va?

Nej, ska slänga på mig nått snyggare en den här gamla fleecetröjan o göra mig iordning för o åka.
Hejs

Just you

Fick en söt kommentar idag av en liten tjej: "Emmaa, jag har faktiskt saknat efter dig!" hur söt?!
Imorgon ska jag jobba hela dagen på Sandbäcksskolan, förskolan och fritids, spännande o se hur den dagen slutar. haha, det vet man aldrig..

Annars, ja, måste säga att jag för en gångs skull ser fram emot att imorgon klockan 16.30 få tänka att "nu har jag helg!" Har faktiskt jobbat lite varje dag den här veckan, stort för o vara mig! Så det ska bli gött.

Väntar på att klockan ska visa 19.30. Tv:n & jag är bästa vänner då, fast just nu startar tydligen inte tv:n. fan!


Rätt grymt


Bööönde

Eftersom jag tog mig ner och kollade på handboll igår så missade jag både paradise hotel och bonde söker fru = katastrof!! Paradise hann jag se på webbtv igårkväll men bonde har jag inte sett än, så tänkte jag ligga här o kolla på nu, fint skare va.

Blir dagis i eftermiddag med, och sen ska vi ner på staden en sväng tror jag. Öppnar ju någon ny affär idag, det får man ju bara inte missa, haha. eller? aja.

Nej, BONDE IT IS!

Let's go

Precis kommit hem, blev inringd imorse med. Så eftermiddagen har rullat på i all världens fart nu. Skönt!
Slog mig ner i soffan o ligger här o käkar godis, ibland har man det allt rätt bra. Dumt o klaga liksom. Tycker mer synd om Jocke som kämpar runt på sin cykel o delar ut post i snön, han e duktig han!

Kolla handboll ikväll eller ligga här o slöa? det är frågan det, tror det blir handboll allt, kan ju slöa efter, hehe.

Beställt nya inomhusskor med - CHECK!

-

Trött, ont i huvudet - vill sova! tack för mig

brännas ner

Sitter i soffan med mössa, raggsockor och fleecetröja, kollar ut på snöovädret o mest njuter o myser. Har jobbat några timmar på förmiddagen, o den ena ungen är sötare än den andra. Urgulliga! En tjej frågade mig idag vart jag bodde varpå jag svarade och frågade vart hon bodde och fick svaret "jag bor.. hemma!" Rätt skönt svar om ni frågar mig. Ska nog börja köra med den jag med! haha.

Imorse var jag tvungen o ställa klockan, imorse när klockan ringde kände jag att jag bara ville somna om o sova i evigheter. Varför kan jag inte få känna så när jag får sova i evigheter? Nej, då ska jag vakna klockan 6 o inte kunna somna om, k-u-l! Så nu sitter jag här o har skallebank. Tänker sitta här i x antal timmar till o bara ha det gött! jappjapp! Hej

siktar mot toppen

Timmarna rullade på fort idag må jag säga. Känns som jag nyss klev upp ur sängen. Tiden går fort när man har nått o göra, o på dagis har man rätt fullt upp. Blir några timmar på förmiddagen imorgon med.

inte så mycket o dela med mig av. ska nog göra mig redo för o åka till norrping nu. Sjukt det känns när det börjar bli mörkt nu, klockan är kvart över fyra. blir ju aldelles..trött

hej


i mitt hjärta

Klockan ett ska jag gå till Äppelbo o jobba några timmar igen, kul typ. Sen direkt efter ska mamma & jag åka till Norrköping för att hon har fått för sig att hon vill köpa en egen ny vinterjacka iår? vet inte riktigt hur hon tänker då men det är väl bara o låta henne hållas antar jag. haha! Sen ikväll blir det väl handbollsträning skulle jag tippa på, med andra ord - fullt upp!

Nu ska jag duscha och äta något smarrigt tänkte jag. Leta rätt på lite varma kläder måste jag nog göra också, brr. Ungarna lär väl vara ute på eftermiddagen.
Jaja, dags o sätta fart antar jag.
Haré hare.


hatar lite att vara jag

Jag är ju som en 3åring, vaknar snortidigt o kan inte ligga kvar i sängen o försöka sova. Idag vaknade jag typ 7. Kul en Lördagsmorgon liksom!? Inte direkt. Så nu blir det webbtv som gäller.

Igår körde vi storstädning/rensning/omfixning här. Mitt rum vart ett rätt stort projekt o är inte riktigt färdigt än heller kanske. Men, det var rätt kul. Mycket roligare o göra om och städa iordning än o bara städa. hehe

Blir till o träffa Elin en sväng idag tror jag(!?) o senare Jocke skulle jag tippa på. Tänkte ta mig dit igår men vart trött o frusen så jag stannade hemma och somnade strax efter 11 istället.

nej, webbtv är grejen!


Det Var Jag

Nu har jag precis kommit hem, har spenderat min dag hos mormor & morfar! Bakat gifflar med mormor, ätit pannkakor, fikat o haft det bra helt enkelt. Trevligt!

Väntar på att mamma ska komma hem nu, ska åka ner en sväng på stan o sen handla tror jag. Eftersom jag älskar o gå i mataffärer o handla så tackar ju inte direkt jag nej till det, hehe.
Nu kom hon, aaaaj.
hej

Bad day

Klockan är runt åtta på morgonen, jag har varit vaken i över två timmar! Känns sådär..
Jocke's alarm stod på 6 imorse, jag vaknade innan det ringde, sen när han gick upp o även mamma så vet jag att det är kört för mig och somna om, det liksom går inte. Nu är dem båda på jobben iallafall, o här sitter jag, ensam, trött, har ont i huvudet, o känner att det här kommer bli världens längsta dag typ. Varför är jag bara sådär så jag kan somna typ när o hur som helst på kvällarna (oftast) men sova sådär som alla andra kan på mornarna, det är inget för mig. Förutom de få gånger jag lyckas sova till typ 10-11 UTAN att vakna innan, då går det, men vaknar jag en gång så är det kört.

Ska följa med Mormor och morfar ut på lite äventyr sen, spännande.
Nej, frukost!

bakelibaka

Håller på o baka bröd för fullt här, rosenbröd blir det, gott! Just nu jäser degen o jag steker lite ägg sålänge, hungrig är jag. Degen är färdig vilken minut som helst, då blir det att baka ut det o sen ska det jäsa lite mer, jäkla jäsande hela tiden. Men bra blir det, förhoppningsvis.

Nej, dags o fortsätta med det här. Så jag blir färdig någongång!
Längtar tills julbaket, som jag troligen får ha för mig själv, jag är den enda som gillar o baka, hrm.. Ska bli ändring på det där!

perfect

Här sitter jag, mätt, duschad o ja, redo för dagen. Vad jag ska göra har jag därimot ingen aning om. Tror jag ska cykla ner mot stan en sväng sen, kanske ta en sväng förbi mormor&morfar, vad vet jag.
MEN, först o främst tänkte jag förgylla en halvtimme med pensionärsjävlar, kan tänka mig att det är ett program helt i min smak, haha.

Let's gooooo!

Hela själen var bruten

Sjukt hur fort tiden går även jag inte gör ett skit, 1 november idag liksom. NOVEMBER! majgash.
Snart är det första advent o grejer, det är mysigt med jul o allt som hör därtill tycker jag. Så jag tänker njuta av hela December månad är tanken. Bra!

Körde bowling med Jocke förut, vi höjde medelåldern där kan man väl säga. Vi o barnfamiljer. Men vad gör det?! Nej precis, inte ett jäkla skit. Att jag förlorade gör faktiskt inte heller så mycket. Jag ledde faktiskt i början, o det är väl det som är viktigast? Eller? Nej, så är det kanske inte nej.. Men äsch, jag är nöjd o glad ändå!

Inväntar Paradise hotell, sen träning, sen sova.

gash

Fan vad sur jag blir,
Jag kan inte sova :(

Hatar det, vaknar innan åtta och kan inte somna om!? O ändå somnade vi kanske runt 1 i natt? man undrar ju vafan hjärnan plågar mig såhär för. Nu lär jag vara seg, trött o ha ont i huvudet hela dagen, man tackar liksom!
Va på gymet igårkväll o tog slut på mig till -och med.  Men inte hjälpte det för någon lång sömn inte, iiiicke.
#"¤%&/()"=?=¤)(/"&¤%&"¤=?)("

Nu ska jag sura o försöka få upp jocke så vi kan äta frukost. Hungrig_tjej_19.
Puss

RSS 2.0