natti

Har fått lite klagomål av mina trognaste läsare.
Men nu ska jag och jocke kolla webb-tv och sova, så imorgon, jag lovar, imorgon ska jag skriva om min helg! Haha
Natti

...

Fredag, vad har jag gjort? Nej precis, inget!
O vad ska jag göra? Nej precis, inget!
kult!

moff

Nyss bakat en världsgod äppelpaj som jag mummsar i mig nu, ja inte hela då, men en bit iallafall! Smakar fint!
Vänar på paradise hotell men fick precis se att det är handboll på tv, jobbigt läge. Fast inget slår paradise. hehe

Nej moffa vidare va?

Tusen gånger om

Blivit lämnad I staden, medan du gick och blunda.
Fick en känga mot magen, tills jag smakade gatan.
Ändå gick jag tillbaka, och jag måste va galen.
Som nyss blivit bedragen, och som tänkte på laget.
För jag tänkte på jag-et, och jag såg alla tecken.
Men jag ville va bättre, men då blev allting sämre.
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.

-
Sitter mest o diggar lite sköööön musik. Vet inte alls vad dagen har att erbjuda, antagligen ingenting. Alla dagar i mitt liv är ganska oplanerade just nu. Vet inte om jag gillar det eller inte. Tror jag gillart vissa dagar o vissa dagar hatar jag det. Idag gillar jag det, rätt gött o bara ligga här som ett offer o lyssna på musik.

Försöker få Jocke o köpa äpplen o marzansås när han ska åka iväg en sväng snart. Är sugen på o baka en äppelpaj, dock gillar jag inte äpplena på, men det hör väl till o lägga dem där iallafall antar jag.

Nej, hej

-

Kom nyss hem från Vingåker och nu väntar jag på att klockan ska bli fyra, då ska mamma och jag hämta upp kusin Frida och åka ner på stan och fika och fira henne, hon fyller ju faktiskt år!
Ska ta en macka nu och digga vidare på min musik, gilla!


bigbigbig

Fixade gymkort igår, så efter handbollsträningen (som förövrigt inte var ett dugg ansträngande och inte heller spec. kul) så åkte jocke och jag direkt till gymmet. Ganska duktigt va? Känner inte av någon träningsvärk idag. Har bara ont i armbågen, knät och höften, lite uppskrapat o svullet sådär, som vanligt när Emma har spelat handboll med andra ord! Men jag skulle vilja spela på riktigt. Det där är inte på riktigt.


happines

Idag har vi mest gjort ingenting här. Lite tlötta efter gårdagen antar jag.
Lagavslutningen/lagfesten var trevlig. Jag fick en kexchoklad för att jag var sämst på några frågor och fick kakor och en inramad bild på mamma för att jag är jag, typ. Vilken jäkla nitlott! Nej, hon är söt min mamma, faktiskt!
Gick iallafall vidare till Harry's en sväng innan Jossan och jag hamnade på Mc Donalds, det satt fint ska jag säga. Vart hämtad av Jocke och åkte hem o ja, somnade trodde jag. Fast jag hade tydligen vart bråkig o lagt mig i soffan o härjat runt!? o ringt från jocke's telefon vid 4 i natt, undra vad jag hade på hjärtat då som jag ville säga?

Så, ja dagen idag har varit väldigt lugn, välbehövligt. Det här är nog första dagen som jag inte blivit rastlös av o göra ingenting. Föresten så åkte vi ner till hallen och kollade andra halvleken handbollsmatchen. O fan vad jag vill spela handboll igen, ja seriöst då. Handboll är nog egentligen mer min grej än fotboll. Gosh vad jag saknar det!
Tänkte väl åka ner till handbollsträningen imorgon, men är vi bara 4 st som förra gången så skiter jag i det. inte min grej o tönta runt som nått jävla mähä. Inte min stil alls. Kanske börja spela i någon annan jäkla klubb? Tåls o tänka på det där..

Nej, nu ska jag vara söt o fixa kvällskäk till herrn som är o gymmar. snel!

-

Tänkte hinna med en sväng på stan snart, så himla jobbigt bara. haha! Meeeen, kan ju vara kult!
Göra sig iordning för kvällen känns ännu mer jobbigt, men vad har man för val? Nej precis.

101022

Nu har jag landat i soffan.
Vaknade imorse av en jäkla massa snö ute överallt, mysigt! Åkte in till stan och jag gick vidare till dagiset jag vikarierat på idag, kult måste jag säga! Byggt snögubbar, pusslat, spelat spel o ja det mesta har vi hunnit med. Är väl så det ska vara antar jag, allt på en gång bara! Va en hel hög supersöta ungar, så det är ju alltid trevligt!

Tror jag ska plocka iordning lite på mitt kaotiska rum snart, sen får jag se om Jocke kommer hit eller om han åker för att göra Åtvidaberg osäkert, hehe. Det visar sig.
Jag tänker iallafall inte göra så mycket ikväll, mest ligga här, dricka cola, äta chips o kolla på Idol. Låter bra i mina öron! Imorgon däremot är det lagavslutning/lagfest, men det tar vi dååå!
Pusss

Morsan här

Hejsan Emmas mamma här!!!

Jag har fått äran att gästblogga här som det så vackert heter. Sitter just nu i soffan o lyssnar på Emma o Jocke som försöker komma fram till om dom ska åka till vingåker nu, snart eller bara Jocke eller kanske inte alls, ja ni som känner dom vet hur veliga dom kan vara " suck"  that`s not my dougther ;) . Eller är jag lika velig kanske????
I morgon är det fredag och då kommer grod prinsen från  storstaden E-tuna , vet ja vad vi ska hitta på ???? Har du någe förslag Jonis? Eller ska vi bara slappa i soffan o äta praliner ;)))

Nu ska jag snart byta om till träningskläder för lite innebandy , får se om ryggen håller, har ju inte tränat på över en månad så nu är det dax.
Vad ska man mer skriva i sånna här bloggar?Haha ! En del skriver ju mycket om sina fina skatter, men det tror jag att jag hoppar ;) ( Intern skämt, bara Emma som vet vad jag menar.) ..

Tjihoooo ! Nu har dom bestämt sig efter ca 1 timme :) Dom tar Hugo till Vingåker.... Att inte dom sattsar på att bli politiker, dom hörs o syns men får ingenting gjort o ingen vet åt vilket håll dom ska dra eller vad som sagts ;)))

Här får ni en underbar bild på min fina svärson...   Tack för mig / Helene



let's do it

Sitter @Joakim's place o göra ungefär ingenting. Tog precis en skön dusch, o så hoppade jag i mjukisbraxen igen, ehee skönt!

Tror fasiken jag ska starta guitar Hero här o dra en truddelutt. Inte mycket annat o göra för stunden då J sitter o skriver uppsatts med bror sin. Duttig! Ibland saknar jag o plugga, vissa saker, men bara ibland, det är inte ofta, men just nu saknar jag det lite, av någon anledning. Snurrigt det vart, haha.

På Fredag ska jag jobba en stund, de ni!

if it makes you happy

FYBUBBLAN vad det inte var skönt ute idag. Riktig vinterkyla gillar jag, oftast. Men sån här höstig regnkyla avskyr jag. O cykla med regn smattrande i fejjan är inte heller någon höjdare. Men, jag har iallafall uträttat dagens ärenden och känner mig rätt nöjd med det. Slapp allt prat om praktik o grejer på arb.förmedlingen, vet inte riktigt vad jag gjorde där, men det var väl kul, hon var trevlig.

Grötoman har jag blivit också, redan ätit gröt 2 omgångar idag, bra gjort! Ska nog fasiken äta ännu lite mer snart. Men först funderar jag på o baka nått gott, ska bara komma på vad. Vet inte om jag orkar anstränga mig och baka nått avancerat just nu, blir väl nått simpelt kan tänkas.

Senare tänkte jag nog bjuda över mig själv på en dejt hos Joakim tror jag. Fast han svarar inte när jag ringer, illa kan tyckas, meen han hör väl av sig nångång skulle jag tippa på.

Nej, på med ugnen o fram med receptboken.

Breakaway

Ska snart göra mig iordning lite snabbt och sen ska jag vara på arb.förmedlingen kl.11, vet inte riktigt vad jag ska göra där, men det visar sig, vet inte varför jag ska dit heller, praktik vill jag då inte ha.

Efter det ska jag förbi polisen, o nej, jag har inte varit dum utan jag ska skicka efter utdrag ur brottsregistret. Kul att vädret är på min sida också. inte. Regnar, o jag måste cykla. bara för att jag är jävligt seg o aldrig tar körkort! Har bara mig själv o skylla. Dålig stil Emma!

Nej, måste göra mig iordning! Puss

love kills

Kom hem med bussen nyss, väntar på att klockan ska bli åtta, då ska jag hoppa på cykeln o cykla mot duveholm för att träna lite handboll tänkte jag, det behöver jag. Ska nog koka mig lite mannagrynsgröt att avnjuta innan och antagligen ta disken, annars blir mamma troligen en besviken mamma när hon kommer hem typ kl. 10 ikväll för att -"du har varit hemma heeela dagen.." Men mamma, det har jag inte, för jag kom nyss hem. Men jag tar den ändå. För jag vill inte få skäll :( haha! bra va?

Nej, dags o ta tag i det här antar jag!


weekend

Helgen har rullat på, igårmorse var det fotbollsträning som inte gick allt för bra sen var det häng med jocke och senare mat på Rhodos. Idag har det varit långpromis med mamma och en fika hos mormor & morfar!

Det roligaste med helgen måste varit kl.2 natten till Lördag när Jocke helt plötsligt kommer på att hans klocka är borta! letar runt som galningar o herrn blir mer o mer irriterad på sig själv, kommer på att den kan vara på gymet, åker dit, hittar ingen klocka, åker hem sakta samtidigt som vi kollar på trottoarerna(!?) kommer hem, letar, ger upp, jag ska kolla i hans jacka när han surt säger "jag har redan kollat i den där" jag sträcker ner handen i en ficka och hittar.. klockan! haha söt kille. :)

Nu väntar jag mest på att klockan ska bli åtta. Ensam mamma söker är grejen, enda anledningen till att just nu gilla Söndagar!

gold

Känslan på en Fredag är alltid speciellt, även om jag är ledig varje dag just nu så är iallafall Fredagen underbar!
Hoppas på att herrn kommer hit sen o gör mig sällskap, skulle vara guld. Annars vet jag inte vad som händer idag, antagligen ingenting.

Imorgon är det fotboll som gäller, träning klockan 11. Kämpigt! Sen är det ingen träning förens den 14 November, vad tänkte man då undrar jag? Nej antagligen tänkte man inte alls.

Nej vädret ser rätt så jätteskönt ut, här kan jag inte ligga hela dagen, då blir jag galen. En promenad kanske? eller en cykeltur till solariet? Haha jag är helt genomskinlig, skulle behöva lite sol. Får nog bli det sistnämnda, eller två flugor i en smäll, en promenad till solariet. Hm.. tåls o tänka på.

Dags o tänka. Puss


fixarn

Nu har morfar och jag tapetserat i 2 dagar och hunnit färdigt, skön-t!
Blev så snyggt så, om jag får säga vad jag tycker iallafall. Jag menar, det är ju ändå jag som klistrat, kan det ha blivit något annat än bra då? Nej, precis. Smart drag o ta hjälp av mig syrran, men det tog på krafterna så jag skulle kunna tänka mig något fint av dig nu, typ en sån massage fotölj. Tack på förhand!

Är dyngtrött för stunden och sitter o soffan och käkar pannkakor, har det rätt bra ändå som ni hör. Bättre blir det snart när paradise hotell börjar, efter det robinsson och sen hellenius hörna. Kvällen är räddad!
Så jag tänker bara ligga här och vara slö hela kvällen, käka lite mer pannkakor, bli lite fetare. Och kanske eventuellt få sällskap av Joakim!? Det visar sig..

IMORGON ÄR DET FREDAG!

morsningkorsning

Jaha, nu snart ska jag tydligen med morfar och tapetsera i Sofie's lägenhet. Det här blir dyrt för dig syrran! Ehee skoja. Ligger kvar i sängen o morfar lär väl komma o plinga på när som helst, han brukar vara sisodär en halvtimme tidig, borde kanske gå upp och byta om, känns som en bra idé.

Vet inte riktigt hur lång tid det här äventyret tar, men jag hoppas det går snabbt.
Dags o gå upp. Morsning

running

Stallde klockan idag, för första gången på..länge. Hade nästan sett fram emot det, enda tills klockan väl ringde imorse, då var det inte lika kul längre och jag har varit trött större delen av dagen. Tilläggas ska då att klockan stod på 08.40 vilket inte är speciellt tidigt o att jag normalt vaknar runt 9 iallafall ganska ofta. Men, det var väl dem där sista 20 minuterna som saknades, haha. Nej men faktiskt, man blir tröttare om man vaknar av klockan än om man vaknar av sig själv. Det står skrivet i sten, jag lovar.

Inte gjort så speciellt mycket, åkt runt o fixat och kollat lite mest. O även varit ute på en promenad/springtur med mamma och Jocke. Vad händer? varför är jag så hurtig för? Jag behöver hjälp. Nej, men.. duktig idiot! Tack!

Nu ska jag dra filten över mig och kolla vidare på fotbollen, skönt! Dock inte så kul när Sverige hamnade i underläge efter typ 3 minuter, Bara o bryta ihop o komma igen, jappjapp!

tränatränaträna

Tog en till powerwalk med mamma, så nu har jag gått samma vända två gånger idag, över en mil har jag traskat, duktig Emma! Ännu duktigare blir jag snart när jag åker iväg och tränar handboll också. Hoppas det kommer några som kommer, verkar knappt som det? Jossan ska med iallafall, kult!

Efter träningen ska jag lägga mig som en platt sill i sängen och kolla på paradise hotell på webbtv, hoppas det går o kolla på då bara, annars jäklar, då är min kväll förstörd.

Dags o byta om, sen ge sig ut på cykeln o ta sig ner till hallen, brr!

sunny monday

Imorse skulle jag vara duktig o baka scones till frukost, tänkte göra dem lite nyttiga, gick sådär, vart som en smulig spya, gott! FAIL
Tog mig en powerwalk sen, så nu har jag varit duktig tycker jag. Världens bästaste skönaste väder o gå i, inte ett moln på himmeln o lite kyligt, iallafall i skuggan, i solen höll jag på o svettas bort. Mysigt o tralla runt med mössa o vantar iallafall. Vart sugen på o ut o springa också när jag var ute o gick. Men vi ska inte gå överstyr nu, ska ju faktiskt träna handboll ikväll med. Det får räcka för idag!

Väntar på duschen nu, sen ska vi nog fixa o trixa lite herrn och jag.
Planerna är inte riktigt så starka än, det visar sig! Puss

101010

Varit lite busy i helgen om man säääger så. Men nu fick jag några sekunder över här och kan väl slänga ihop ett inlägg så folk slipper klaga. Har hängt med Jocke hela helgen, som vanligt kan man nästan säga, trevligt värre. I lördags var vi en sväng till IKEA och marieberg och idag har jag legat nerbäddad i sängen i stort sett hela dagen (med undantag för lunch/middag, frukosten fick jag på sängen, fint skare va) Har mått som en påse jordnötter, o det säger ju sig självt hur dem mår, eller hur!? Precis.. men nog om det.

Har tagit oss till the big town nu, kollat ensam mamma söker och nu åkte herrn till gymmet, o här sitter jag, ensam o övergiven, mamma sover antaligen för länge sen.

101010 idag, c00lt
Måndag imorgon, om det säger jag bara - kult!
Godnatt

friday

FREEEEEEEEEEEEEEDAG! lovveleleley
O vad gör jag då? inte mycket för stunden. Har lite planer med Jocke om bowling ikväll, det kan ju vara trevligt, om jag vinner vill säga. Men vi får se.

Annars händer det nog inte så mycket i helgen vad jag vet, lugnt o skönt o skönt o lugnt osv.
Nej, karl'n ville ha datorn, Puss

godisberoende

Har tänkt varje dag sen jag kom hem nu att idag ska jag inte äta godis. Hur det har gått? Gissa?
...
..
.
Nej precis, åt helvete!
Det går inte, det är omöjligt. Men samtidigt har jag börjat fått tokångest efter jag tryckt i mig någonting, det har aldrig någonsin hänt förut att jag fått ångest när jag ätit godis, då måste det väl ändå gått för långt?

Jag kan välja mellan att binda fast mina armar så jag inte kan äta godis = hela jag börjar skaka av sockerberoende, jag blir tjurig, arg, klagar på allt osv osv osv.
Eller så kan jag välja på att äta godis = Jag blir tjock, mitt sockerberoende kommer aldrig gå över, jag får diabetes och jag får tok ångest!

vet fan inte vad som är bäst av det här? Ingenting av det är bra. det borde vara som innan jag åkte. då åt jag lagom(mycket) med godis. Nu äter jag.. för mycket.

När det finns godis måste jag äta, när det inte finns godis måste jag köpa!? vart ligger felet? jag behöver hjälp..

Äh, skärpning!

rain

I natt drömde jag att jag spelade brännboll på stockholm stadion, det är ju ändå ganska stort o ha gjort det? haha o vakna upp av att det regnade var faktiskt inte helt fel idag heller, då får man vara lite lat.

Har inte så mycket planer för dagen förutom att träffa Elin en sväng i eftermiddag tror jag!? va år o dar sen så det vore träfligt värre tycker jag allt.

Men nu ska jag vara l-a-t!

gaaleeen

atja
vad händer? nej precis, ingenting. tackar som frågar osv.
Gör mest inte mycket alls om dagarna förutom att hänga med mannen. Börjar bli lite galen nu, inte på honom utan på att gå hemma. var skönt typ första 10 dagarna nu börjar det bli lite.. långtråkigt. eller jag vet inte hur jag ska uttrycka mig, det är både skönt o göra ingenting och jobbigt o göra ingenting, fan man blir ju trött av o bara gå hemma!

Sitter o kollar kungarna av tylösand nu, det är humor. kul kul kul.
Efter det ska jag nog slå mig en sov(!?) Ska iallafall sova tänkte jag. Lika bra eftersom jag är trött och inte är något bra på att sova länge på dagarna. Så kan det gå.

Godnatt

b-r-a

Nu sitter jag här totally alone igen medans Jocke är o tränar. Kult!
Har fyllt hugo(bilen) med saker som herrn ska ha med hem innan han for iväg så att vi kan åka hemmåt på direkten sen när han slutat träna! Blir great det, förutom att jag ska försöka roa mig fram tills det, typ 2 h. Så fruktansvärt sugen på nått gott också, eller nått o äta bara, jag vet inte. trots att vi nyss åt? nått är fel på mig..

Vet inte riktigt hur jag ska roa mig, kanske kolla på någon dålig film, eller på nått dåligt tv program. en promenad? tåls o tänka på.

Blir galen på den här datorn, inte nog med att den är seg och laggar så hoppar den till alla möjliga ställen nu när jag skriver!? helt plötsligt börjar den skriva typ mitt i texten. O det har inte hänt en gång under det här inlägget, nej snarare 41, så jag ger mig nu. Hej


Hjärta

Myser i soffan med Joakim. Har det rätt jättebra just nu. Love you!

and then

Igår åkte vi en sväng till Norrköping så att mor min fick sin telefon lagad, det är ju rätt jäkla bra kan man tycka och ja visst är det de. Knallade runt och shoppelishoppade lite också, ett par byxor och sen fick jag ett linne av den där mamman, rätt schysst kan tyckas!
Åkte till Vingåker och kollade på Ensam mamma söker, bland det bättre man kan kolla på. Finns inte mycket som toppar det alltså, shaaise!

Nu då? Ja nu har jag precis landat i Åtvidaberg, Jocke tvingade med mig hit bara för att han ville ha världens bästa sällskap antar jag. Såå, man ställer väl upp. Hade tänkt träna handboll ikväll men kom på att det säkert är bra och vila låret o resten av min möra kropp ändå.

Nu då? Ja nu sitter jag i Åtvidaberg. Jocke tvingade med mig hit efter lite tjat o gnat osv. Hade tänkt träna handboll men kom på att det antagligen är bra att vila mitt lår och resten av min möra kropp ändå. Så nu sitter jag här, helt alone. Jocke är och tränar såklart. han dumpade av mig här vid lägenheten och åkte vidare direkt till träningen? kul liksom. Meeen, han har lovat mat och godis sen, så jag ska inte klaga!

Imorgon ska nog herr'n packa ihop lite saker här som ska med till Vingåker kan jag tänka mig. Sen träna och sen far vi hemmåt mot vackra Södermanland igen. Det blir great det.

Är vrålhungrig och vrålgodissugen nu men orkar inte riktigt ta mig till någon affär. Väntar nog tills han slutar träna och kan komma med bilen. hehe. slöhög är vad jag är, men ibland får man vara det. eller? hmm


lördagschillkväll

Matchen idag vann's med 2-0, gött, trotts att vi borde vunnit med 17-0. Tack vare vinst idag iallafall så vart vi nu trea i serien, får man väl tycka är heltokejbra iallafall. Dommarn var det sämsta mina ögon skådat också, att man kan ha så dåliga dommare, verkligen världsämst. Inte många rätt där inte, men, vi vann! Bra!

Ska inte spela matchen imorgon heller, skönt kan tyckas, o jafan, just nu känns det rätt jäkla gött. Då kan jag istället göra något roligare, vad nu det skulle kunna vara, endera titta på värmbols herrar eller så pratade mamma om att åka till norrköping. eller så får jag väl kolla på matchen, fast det känns just nu inte så lockande, he-he-he.

Hyrt en film o väntar på att mannen ska komma hit, han är o tränar, jag sitter o äter choklad, dricker pepsi och käkar ostbågar. Det är bra vi liksom kompletterar varandra, han tränar, jag äter. BRA!
Nej, lördagschillkväll kallar jag det här. Nuuu koom haaaan!

brahej

Samling till matchen ganska snart, fint det! Att jag sen är så seg o inte orkar packa väskan osv. det är en annan sak. Kan ingen packa den åt mig? sneeella

Hinner inte skriva så mycket nu, får helt enkelt skriva mer sen. när jag har tid. om jag har tid. annars får jag väl ta mig tid. visst? Bra hej

fridaynight

Efter att ha fått ett meddelande på facebookloggen av min far där det stod "blogga!!!!!!!!" o sen gillade han sin egen status(!?) så är det väl lika bra att jag uppdaterar här kan man ju tycka, tycker inte om o göra folk besvikna liksom..

Vad jag ska skriva om har jag ingen direkt aning om, händer inte så mycket i livet just nu. Passar mest på att äta hela tiden o njuta av att vara hemma i underbara svedala igen. I eftermiddags tog Jocke och jag en sväng till norrköping för att hjälpa Sofie med tapeter. Kom hem till god mat och har nu kollat idol och käkat gott lösviktsgodis, ostbågar o druckit pepsi samtidigt som mamma försökt fylla Jocke o blandat x-antal groggar åt honom. Kult liksom! Bra gött o sitta här i soffan hemma i K-holm iallafall ska jag tala om.

Blir två matcher i helgen, bortamatch imorgon och hemmamatch på söndag, kul o se om jag ens kommer kunna springa, jäkla lår o bråka med mig, men det är sånt som visar sig. är inte mycket som står rätt till med mig just nu. Ont lite överallt. MEEEN, vad gör det!? Får ta en rehabmånad sen tror jag.

Nej det här får räcka för nu, så kul va det va!?!?
Men får skärpa mig. Man vill ju gärna underhålla sina nära o kära lite så får väl offra mig o skriva lite(mycket?!)
Hejs

RSS 2.0