-

Det händer mycket nu vill jag lova..
Jag har en sista vecka av frihet nu (haha)! På Söndag drar jag mig mot Norrköping för att på måndag börja på kolmården, för att jobba där måndag, tisdag, onsdag för att sen åka till sälen torsdag-söndag för att sen jobba hela jäkla veckan igen + intro på helgen! Hur ska det här gå för en redan utarbetad (eller?!?) kvinna som mig.. fast jag kommer nog mer gå in i väggen av att jag inte är van o ha det så hektiskt. Senaste två månaderna har jag liksom bara legat här i soffan..

Men det blir fint,
Jag ser fram emot att handla mat, som jag själv vill ha. Mest av allt ser jag fram emot o köpa bregottsmör till mina mackor. Mamma har fått för sig o börja med lätta, inte ok!

Nej, inte vettigt o skriva här nu. hej

-

Funderar på att börja packa eftersom att vi åker till sälen imorgonbitti, men, jag orkar inte riktigt.. känner inte att jag behöver ha med mig så mycket för lördag-måndag? det löser sig, det gör det alltid har jag fått lära mig!

Sova vore tusan gött också.. Sover som en jäkla.. jag vet inte vad, nu för tiden. skärpning! Fast kan ju sova med musik i öronen i bilen imorgon med, det är förjekla gött!

Nej, Hejdo

nej

nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej

........


-

A drop in the ocean
A change in the weather
I was praying that you and me might end up together
It's like wishing for rain as I stand in the desert
But I'm holding you closer than most,
Cause you are my heaven.

I don't wanna waste the weekend
If you don't love me, pretend a few more hours, then
it's time to go
and As my train rolls down the east coast, I wonder how
you keep warm
It's too late to cry
To broken to move on
And still I can't let you be
Most nights I hardly sleep
Don't seek what you don't need from me

Ron Pope & The District – A Drop In the Ocean
Helt jävla underbar låt, lyssnaaaaaa ni med spotify!

-

fredag, fint det!
Imorgonbitti åker jag upp till Sälen en sväääng. Det blir fint det med. 3e resan, av 4a.. underbart!

Sitter o skrattar åt big brother just nu, sjukt kul!
Ska skratta vidare..

-

Hängde med Frida förut och bokade Sälen, helt gaalet jäkla jättekul!
Åkte hem till Jossan och kraschade hennes place o lagade mat gjorde vi också, himla trevligt måste jag få säga. Vidare till träningen, men efter 10 min insåg jag att låret skulle döda mig om jag fortsatte, så jag sket i det.. inte helt ok!

Tror bestämt att mormor&morfar ska åka upp till sälen på lördag med o hälsa på syster min. Då ska jag nog allt följa med, skönt o komma iväg..får se hur det blir med den saken. Lönehelg är det, vore ju fint o festa också..!? det visar sig.

sunshine

Jag har aldrig i hela mitt liv frysit så mycket som igårkväll när vi var i åtvidabergs för att kolla damernas CL mellan Linköpings FC - Arsenal ladies FC. Jag frös så mycket så att mina vita vantar blev brunfläckiga av kaffet jag liksom skakade ur muggen av kyla. Känner mig nästan nerkyld fortfarande, men det börjar ge med sig så att säga..

Torsdag idag va?
Vad händer?
ingen som vet..
Fast solen lyser på balkongen, så jag tror jag vet vad jag ska göra!


-

Tror jag har jordens tyngsta ögonlock för stunden, dem liksom bara ramlar ner.. för o inte tala om allt grus som är i den. Känns sm jag ser suddigt. Har jag suttit vid datorn för länge tro?

Måste reda ut det här..

-

soffan och jag, jag och soffan. det är så det är just nu!
right now
för stunden
osv
osv
osv

Har inte ett skit att skriva i den här bloggen..


-

helvete
min baksida på låret är köttfärs, min ljumske är köttfärs, hela mitt högerben är köttfärs..

tack för mig

-




-

ge mig sälen igen, igen, igen!
planerna är igång igen, fast det har dem varit ända sen vi kom hem egentligen..
fint som snus!


-

Vilken dag, soool, jag älskar solen!
Dagen har gett mig ungefär en miljon fräknar, lite färg i ansiktet och en jäääävla massa livsglädje. Bra dag, helt klart!


LÖR

Vädret idag ser sjukt underbart ut, hoppas på några plusgrader och sol resten av dagen, då borde man kunna sitta på balkongen som en riktig livsnjutare. Att det är snö högt som lågt efter gårdagen är ju en annan femma, men det är bara o bortse från, den borde smälta bort och det kanske kan bli vår.. på riktigt.

Planerna för idag är väldigt få, eller inga alls faktiskt.. visar sig vad det blir av dagen. Imorgon är det match iallafall, hoppas mitt jäkla lår håller bara, fast det är faktiskt skitsamma annars.

Nu ska jag lyssna vidare på min skönmusik..

inte ok!

JAG ORKAR INTE VAKNA KL.7 VARJE JÄVLA MORGON, JAG ÄR JU DYNGTRÖTT MEN KAN ÄNDÅ INTE SOVA, BLIR GALEN (!!!!!!!!!!!!!!)

Ville bara få ut min ilska, att det sen öser ner snö gör mig inte på bättre humör. Nej, det här är nog inte min dag helt enkelt. Jag som tänkte vara duktig och inte sitta hela dagen i soffan idag, men jag tror fan att jag fastnar här idag med. hur sugen är man på en promenad i det här skitvädret? Nej, precis, inte alls sugen.

Ska nog baka mig nån fet kaka sen o sitta här o deppa vidare..

...


bbb

Gissa vad jag gör idag?
Precis, kollar mer o mer o mer på one tree hill. Lite fin huvudvärk på det har jag med, antar att jag fick det på köpet av någon jävla anledning.

Om det blir träning ikväll är det ingen riktigt som vet, mest troligt inte. Då kanske det blir köttfärs av hela låret, jag ogillar allt som har med sträckningar, muskelbristningar osv osv o göra. men vem gillar det egentligen? nej troligen ingen.

Nej, jag är b-e-r-o-e-n-d-e!

-

Att träna gick ju inge vidare, mitt lår svek mig, jag gillar inte svikande lår.
Nu ska jag kolla på one tree hill, det förgyller verkligen mina dagar nu, underbart!

Nej, dags va?

-

Idag ligger jag i soffan och kollar one tree hill, emma gillar!
Dock måste jag väl pallra mig iväg till träningen sen, emma gillar inte, just nu, men kanske gillar sen när jag väl är där, det visar sig. det går i perider det där såattsäga.


rysningar..


free fallin'

I'm wanna free fall out into nothin'
Oh, I'm gonna leave this, this world for a while

for the first time

Att sitta på djulöbryggan med Frida och lyssna på musik till solnedgången idag var lite av ett hallelujahmoment.. ett feel good ögonblick helt enkelt.

Nu, musik! massa fina låtar..

-

Det här har gått på repeat dem senaste dagarna.. så fint, så fint.


- - -

Jag är så trött o slut som människa så hälften vore nog, nästan en fjärdedel tillochmed...
Matchen gick åt skogen, jag lider varje steg jag går nu. Tänkte sova bort det, hoppas det funkar.

orkar inte med det här.
Puss

sayaah

Vinst med 6-1, skönt. Jag brände säkert 7 lägen eller nått men fick sätta 1 iallafall. om jag är lycklig för det? Nej.
Imorgon är det match igen, mina tår dödar mig och mitt högra knä dödar mig nästan ännu mer, vi får se hur det funkar. nu ska jag s-l-a-p-p-a!

What the hell

Idag står match på schemat, även imorgon. Kul helg liksom, eller?
Får väl se hur det går, jag har två halvt (snart) exploderande blå jävla stortår, ont som fasen. plus en blå fotknöl. blått är fint tycker jag.. men inte på fötterna!

Ska nog ta o packa väskan nu i brist på annat, hörs sen va!?

Free fallin'

Sälenresan bjöd på det mesta, skidor, snowboard, storm, sol, magsjuka, fest, trysil, plastpåsåkning, galen stjärtlappsåkning, osv osv osv osv... o det var helt underbart, jag fällde inte bara en tår när vi åkte hem utan både två, tre och fyra. Jag ska tillbaka, o det är med både basta o pasta.

Jobb på Kolmården i sommar har jag fått också, börjar redan i mitten på April, fint det med måste jag få säga.

Har också kommit underfund med att det är jäkligt jobbigt att blogga, jag liksom tänker inte på det längre. Men, det löser sig!

Lyssnar på Free Fallin' på repeat just nu, så fint, så fint.

-

Hemma från Sälen, jag vill tillbaka, nu, nu, NU!

-

Nu är jag hemma igen, i Sälen alltså. hehe love säääälen!

bullets

Redan innan träningen igår sa jag "nu vill jag att träningen ska ta slut så jag får åka hem och duscha" och så kändes det under hela träningen också. Ingenting var på topp. men.. även den träningen tog slut och jag fick åka hem o duscha och äta! fint.

Tror jag ska börja packa lite idag, iih. jag gillar o packa, ibland, trotts att det nästan alltid slutar med att jag gör det i stress minutrarna innan jag ska fara iväg, jag gör liksom allt bäst under stress, och press osv. Har aldrig någonsin kunnat gjort en läxa en vecka innan den ska vara inne, nej sent på kvällen dagen innan eller gärna på morgonen samma dag som den ska in. Det liksom.. funkar bara då, för då måste jag koncentrera mig och göra det. det måste jag inte en vecka innan. jag behöver måsten!


RSS 2.0