Adventure in London

Okej, gårdagens äventyr då.
Skulle ta tuben till Notting hill gate för att möta upp några där, kom jag dit? nej precis.
Den linjen var stängd för den där jäkla bankholiday, istället fick jag ta en annan som tog mig till Westbourne road eller nått, helt andra sidan av carnivalen. KUL! Aldrig sett så många miljontals människor samtidigt som det var i Notting hill igår, helt crazy! Folk stog o dansade o härjade överallt, kan bara tänka mig hur det såg ut där senare igårkväll, pjuuh!

Iallafall, jag gick o gick o armbågade mig fram, gata upp o gata ner. Överallt. För o komma bort till Notting hill Gate och Mc Donalds. Gick inge vidare med mitt dåliga lokalsinne. När jag gått där själv i 2 timmar gav jag upp, tog tuben tillbaka till Hammersmith, hade inte ätit på 24h, så tog lite välförkänt mat på Mc Donalds, haha! Sen gick jag till Tesco och handlade allt gott jag kom över i stort sett, det mesta av det är slut nu?! konstigt..

Jaja, tog buss 33 hemmåt igen. Gick av bussen, gick till Waitrose sen skulle jag hem. Där kom nästa problem. Jag hittade inte hem.. Jag gick o gick. Letade efter det här jävla huset i 2 timmar! Gash, galet! Tror jag sett hela East Sheen nu. Kan ju kanske vara bra dock.

Nu har vi tvättat o hängt lite tvätt här. Farmorn tror nog jag är helt dum i huvudet, hon visar som att jag vore 3 år, men okej. Typ visar hur man viker ihop ett par jeans. hon vek ihop benen o sen på mitten? svårt, verkligen.. O efter det så hängde hon iallafall upp dem. haha skön! Hon viker som en jäkla kratta, men hon tror hon är duktig iallafall, det är huvudsaken!

Har lite rast nu, half past one ska vi börja laga maten, hon sa att det inte var en lätt maträtt, glurp! jag som är sämst på matlagning.

Iallfall, lite bilder..


Påväg till bussen


Carnivalen






Hammersmith





Loooveeely!

Hinner inte lägga in mer bilder nu, får bli senare!
Puss

ingenvilaingenro

Godmorgon!
Idag skulle jag kunna sova hela dagen tror jag, Har världens bästa mörkläggningssaker för fönstrerna, så det är helt kööölsvart hela tiden om dem är nere. Men nej, sova får jag göra någon annan gång. Idag ska jag lära mig tvätta o laga mat, på tiden kan man tycka.

Inlägget om igår får komma upp senare. Måste ta en dusch och gå ner nu, pjuh.
Senare ikväll hoppas jag kunna få lite freetime o åka iväg till primark och kanske en fika på det med sara, vore trevligt!

Nej duschen kallar, jalla jalla!

-

Shit. måste skoja. Skrev precis världens längsta inlägg om min kaotiska dag. När jag ska publicera det så loggas den ut istället?

Ska borsta gaddarna nu, får se om jag orkar sammanfatta dagen sen, annars kommer det imorgon med bilder!
Puss

-

Ser ut som att det kanske blir en sväng till Notting hill carnival sen med några tjejer. Måste fixa oystercard först, Jayne skulle följa med o fixa, kanske bäst så, annars vet man inte hur det slutar. Får se vad klockan blir men jag hoppas kunna åka iväg dit!

Orkar inte riktigt fixa nått och äta, inte ätit sen igår klockan 6. Så länge har jag nog aldrig varit utan mat. Men du kan vara lugn mamma, jag ska bunkra upp med lite gott på rummet!

Nej, tar ett första steg o gör mig iordning så får vi se hur dagen slutar!




bankholiday

Gooodmooorning!

Låg här i sängen med datorn på magen bra länge igår, pratade med J på skype o över en timme. orkade inte riktigt ta mig för o göra något trotts att jag säkert aldrig varit så sugen på cola, chips, godis i hela mitt liv. O då är jag ändå sugen på sånt gott jämt, he he. Fick dricka lite vatten o sen var det bra med det. Men idag tänker jag allt ta mig någonstans för att köpa nått gott. Tänkte köpa lite och ha ett liten skafferi på mitt rum, låter bra i mina öron.

Annars vet jag inte riktigt vad som händer idag, är bankholiday här så alla är lediga. Vet inte vad dem tänkt sig för mig dock, tror vi skulle gå och fixa ett oyster card iallafall så jag kan ta mig någonstans. Sen blir det kanske en sväng till Notting Hill carneval om jag får med mig någon. Eller möta upp Sophia och se hur nära vi bor varandra idag kanske? ;) we'll see!

Ska gå ner o äta lite frukost om ett tag tror jag, men är så mycket skönare o ligga här. haha kanske kan fylla på mitt skafferi med lite frukost med?

Nej, Hörs!


day2

Oj oj vad aktiv jag varit idag, spöat grabben på det mesta faktiskt. Känns bra, fast han var nog inte lika glad! haha men det var kul.. varit till familjens sport club. Bank of England. såna ställen borde finnas i La suecia, shitman. Ska få ett Nannycard så jag kan gå dit med Daniel, kalas!

Sitter på rummet nu igen, favoritplatsen. Precis tagit en dusch så nu sitter jag här ren o fin o bara har det bra :) Daniel har ropat upp några gånger o frågat om vi ska spelat biljard men jag känner att jag gjort mitt för idag, gash. Trött som ett djur, hoppas verkligen att jag sover bättre i natt.

Jag hatar att det flyger så mycket flygplan här, känns som dem kör precis ovanför trädtopparna. man ser minst två stycken hela tiden, dem låter som sjutton och dem kör hela nätterna. Tilläggas ska också att jag har mitt rum på tredje våningen, med snetak och två fönster upp mot himlen. LUCKYY!

sist, en sak som inte känns heelt ok! Efter en dag i London, har jag börjat tänka på engelska, även nu när jag sitter här på mitt rum själv o pratar o skriver på svenska. Kommit på mig själv flera gånger. INTE OK!

Now I will have a talk with Joakim on skype I think!
Bye


ADAAAPTER

Nu ligger jag i sängen med datorn på magen igen, bästa platsen i det här huset, lätt.
Gick en sväng med Jayne förut och kollade vart bussar gick osv. fast jag vart inte mycket klokare av det för o vara helt ärlig. Handlade mat också, japp japp. Så nu står det en kyckling i ugnen med instoppad vitlök. Roasted potatis o morötter, spännande. Till frukost vart det English Breakfast. Ett slemmigt ägg, torr bacon, en bagel eller vad det var o Heinz beens, eller vad det stod. Vita bönor skulle jag tro, dem var inte goda, så jag slängde dem. Haha.

Om ett tag blir det att fara iväg med Fadern och Daniel tror jag, för o sporta lite, om jag fattat det rätt.
Blir till att vara hemma här sen hela dagen tror jag. Dem sa att dem ville att vi hade en "familjedag" första dagen ;) mysigt? eller? Fast jag tror att the parents skulle iväg på nått middagsparty typ sen. Då blir det jag farmor o Daniel kvar.

Jaja, det visar sig.

JAG BEHÖVER EN ADAPTER!!!!!


29/8

Jag är framme. jag lever. jag har ingen adapter = inget liv! fick låna en adapter av grabben en stund nu, eller mamman snodde den en stund tror jag! haha
Jag som tänkte få hänga med andra au pairer idag. men nej dem verkar vilja visa mig runt o att jag ska spela tennis o pingis o jagvetinteallt med grabben. Som förövrigt gillade zlatantröjan jag köpte åt honom o går omkring i den nu, jag borde fått minst godkänt ;)

Nej, dags o ta tag i det här!
Puss så länge

LOOONDON!

IDAG ÅKER JAG TILL ENGLANDET!


-

Ätit god mat på Rhodos med Fam.Juhlin. Smakade fint det!
Nu ska Jocke jag o mor min åka en sista sväng till Norrköping och förhoppningsvis handla nått kul!

Dags o dra. puss


fan

Köpte nyss en resväska som jag tänkte ha som handbagage, stod att den skulle vara 20 cm tjock. ELLER HUR! Kommer hem o mäter väskan o inser att den är ca 23 cm tjock. o därmed för tjock för att få ha på flyget. KUL!

Nu måste jag tänka om. gör om, gör rätt. så att säga. Vi har försökt opererat om en annan resväska här. tagit bort stödbenen, så den skulle nog funka.

Tåls o tänka på. Nu - disk, sen - börja packa?
Jag kommer säkert börja packa på Lördag.. Bra Emma!


packapappaskappsäck

Shit, hur gör man när man ska börja packa?
Jag åker i övermorgon och har inte ens tänkt på det än. Det enda jag går o tänker om dagarna är att "vad ska jag ta med? Kommer ju aldrig få plats med allt jag vill ha med, kommer inte ens få plats med hälften" aaah! Hjälp mig, någon!?

Idag måste jag ta tag i det, iallafall börja packa!

3 days..

AH fuck. muskelbristning i baksida lår? s-k-ö-n-t!
Jag som ville träna dem två sista träningarna nu innan jag åker, hann bara vara med ca en halvtimme idag. suck. Morgondagens träning ser inte så ljust ut för tillfället, men jag kanske kan bita ihop, bara för att det är sista träningen? Just nu kan jag inte gå utan att nästan börja grina, men vi får se, haha.

Nu ska jag mysa ner mig i sängen brevid gullejulle!
Puss

STOP

Nu är håret färdigfärgat, så nu måste jag nog låta det vila ett tag, haha!

Dagen ska spenderas  en sväng på stan tror jag, kanske en sväng till factory och mathandling, gillar! Efter det blir det träning och utgång!? totalt otaggad i det här skitvädret, men hey, vi får se! Sista Sverigeutgången på ett bra tag isf, kanske är värt.

Nu ska jag föna håret ordentligt o se hur det ser ut, ingen är mer nervös än jag..

Måste börja packa också, kommer aldrig få plats med allt? shit
Tvättmaskinen är i full gång iallafall, men vatusan, får ju bara plats med ett par trosor i resväskan som bara får väga 20 kg iallafall. hrm..


Natt

Hårfärgningen är färdigt, slingade bara med en färg nu, den andra tar jag imorgon. Ser helt ok ut än så länge, antagligen sabbas allt imorgon, men äh.

Ligger i sängen nu o ska mysa till det med ena avsnittet av fångarna på fortet tror jag att jag hörde här, har missat båda, känns sådär. Men tur att det finns webbtv. LIKE!

Nej, sätter punkt där, Godnatt!

-

Blivit några dagar utan bloggande här, har haft fullt upp, fast har egentligen ingen aning om vad jag gjort.
Eller jo, i Lördags spelades det fotbollsmatch, vinst med 5-1 mot Nyköping, skön-t! I Söndags var jag mest hängig seg och trög, fick iallafall en sak gjord, skrev ut flygbiljetten, viktigt viktigt! Igår var vi till Örebro med fotbollen och kollade ÖSK-AIK, ÖSK gjorde mål på frispark i typ 93e matchminuten och vann, det gillar vi!

EN ANNAN SAK.
För några dagar sen färgade jag håret, blonda slingor, som jag brukar.
Mitt hår vart fläckvis så jäkla ljust så att det var vitt, läskigt. såg ut som en albino. SÅ i Söndags fick jag tydligen inte vara så blond längre, så jag färgade det. nu är jag brunhårig? ljusbrunhårig. Passar inte i det. SÅ idag tänker jag färga håret igen, blonda slingor it is, hoppas det blir bra. annars lär jag bli mörkbrunhårig imorgon.
Jobbigt det känns, antagligen inte så kul o läsa heller..

NU SKA JAG HÄMTA RESVÄSKAN PÅ VINDEN!

hurtbulle

Ny dag nya tag?
Ska snart byta om o åka o spela lite tennis är tanken, kan gå huuur som helst, men jag känner mig jäkligt hurtig. tränat varje dag hela veckan, och imorgon är det match, kanske bänken hela matchen dock, ingen som vet.

Har börjat drömt så mycket om nätterna, jag hatar drömmar, i natt var det 3 ormar som klättrade in genom min dörr på något vänster. O sen drömde jag även att killen jag ska ha hand om i London var 11 år men bara ca 80 cm lång och kunde knappt prata? Kanske börjar få resfeber..

nej, dags o ta tag i dagen.
Puss

Passion

Håller på med en riktig delikatessmiddag just nu, korv, pommes ch bearnaisesås. Orkade inte riktigt steka en köttbit bara till mig själv,så korv fick det bli. haha Bra uppladdning inför träningen ikväll!

Nu bräns nog snart maten.
Puss

Dance moves

I natt drömde jag att jag var på harry's och dansade, dansade så mycket att jag hade av korsbandet i knät OCH bröt benet på det. Men jag var bestämd, jag dansade vidare..
Sjuka drömmar man har ibland. Drömde en till sjuk sak precis innan jag vaknade helt, men fick hjärnsläpp nyss och glömde totalt bort vad det var. ajsing!

Iallafall, idag är en riktig innesittardag, ca 15 grader celcius ute och regn. Tror allt sommarsverige har gjort sitt för iår. Känns inget vidare egentligen, skulle vara skönt med en sista solvecka här innan jag far iväg på nya äventyr!

Men för o göra nått vettigt av den här dagen så ska jag nog färga håret nu, ruffset ser inge vidare ut för tillfället. Sugen på en riktig förändring egentligen, o färga mörkbrunt. Men det är bara en gosse som tycker det, resten tycker jag ska vara ljus, så får väl köra på det ett tag till. Fast blir det inget bra så är nog utvägen o köpa mörk hårfärg,  vi får se mina vänner..

Dags o sätta fart :)


NYSTART

DET ÄR HÄR DET SKER FRÅN OCH MED NU!


tummen upp

Kom över både överfallslarm och stödstrumpor på trippen till Norrköping. Dock inte det superlarmet jag ville ha men det här får väl duga sålänge.

Även träning på kvällen. Fotbollsträning måndag, tennis tisdag, fotbollsträning onsdag, fotbollsträning imorgon. TOPPFORM! eller inte.. Tur att jag åt pringles nyss så det jämnar ut sig lite, jag är jordens största gottegris.

Funderar på o lägga mig snart? händer inte så mycket här.
Somnade halv 12 igår och vaknade halv 11 idag. 11 timmars sömn? jag måste vara sjukt, har aldrig hänt förut. O ändå har jag varit trött hela dagen nu, kanske sovit för mycket. Nej, tror ändå sängen kallar snart..

Onsdag

Nu ska vi snart ta en sväng till Norrköping tror jag och handla lite nödvändiga saker och kanske växla lite pengar. Bla. överfallslarm och stödstrumpor. Stödstrumpor liksom? shit, pinsamt. men vad gör man inte för o kunna flyga.

Nu ska jag föna håret, kan vara det tråkigaste som finns med min långa kalluffs, men ett måste!
Puss


-

Shit, vad har man grannar för?
Får tydligen inte lyssna på musik på ljudnivå 15, nej men det är ju klart!?

Loondon!

Mindre än två veckor kvar tills jag flyr Sverige på en enkelbiljett till London för att jobba som aupair, galet är ordet!

RSS 2.0