you're beautiful

The days I can't see your eyes,
I don't even want to open mine.
On the days I can't see your smile ,
I'd rather sit and wait the while.
For the days I know you'll be near,
'Cause a day without you, just isn't fair.
See the days I can hear you voice,
I'm left without a choice

But to get week in the knees,
Fall head over heels baby,
And everyother cheesy cliché
Yes I'm swept off my feet,
Oh my heart skips a beat.
But theres really only one thing to say.

God damn your beautiful to me,
Your everything, yeah thats beautiful yes to me

I can't find the words to explain,
Just how much you got me going insane.
When you speak to me sometimes you'll find,
I studder my words and say nevermind.
'Cause even when you just walk by,
I look around to seem occuppied.
'Cause i'm trying so hard to hide,
Yeah All of these feelings inside.


-

Idag ska jag fara hem till kattne för o fira påsk i helgen, blir fint det! Mamma kommer o hämtar mig om någon timme eller så. Sen ska jag ner och kolla fotboll med Frida vid tolv, ännu finare.

Nej, lite frukost på det kanske?
Och ja, min blogg är väldigt intressant, jag vet..

-


-

sjuk tjej.
trött tjej.
glad tjej.
punkt


-

blogg blogg blogg blogg

mamma klagar på att jag inte bloggar, tycker hon kan prata med mig istället o fråga mig om livet istället för att jag ska behöva skriva det här.. eller?


Nej, ordning o reda jag är ledig på fredaaa (rim). Är alltså ledig imorgon. Jag har tagit mig hela vägen till kholm, för att tvätta, underkläder, värt, eller?


.

Jag är mest en livsnjutare känner jag..
Det enda som skulle göra det bättre är om någon kom o stämde min nyinköpta gitarr, snälla?


-

Fick ett spontanryck och gick, ja bokstavligt gick och köpte en gitarr idag (??) släpade hem gitarren under ena armen och hade en matkasse i andra handen. Vad tänkte hon där undrar ni säkert.. o ja det undrar jag med. Men nu ska jag iallafall bli grym på o spela, först ska jag försöka få den jäkeln o bli stämd bara.

Är fortfarande världens slitnaste människa efter Sälen, mest hektiska och galna jag gjort i hela mitt liv tror jag. helt galet underbart var det! Bästa sälenresan! vet inte riktigt när jag ska hinna återhämta mig, inte ledig förens på fredag, så antagligen är det på fredag jag ska återhämta mig..

Nu ska jag försöka sova..

-

slut som människa, shit!

-

Jag har nog aldrig i hela mitt liv varit såhär godissugen.. helt galet. har inte ätit en endaste godisbit på heeela dagen. Vet inte när det hände senast. haha!
Har ont i hela jäkla kroppen efter att ha gått/stått o gjort konstiga lyft i 2 dagar nu. Den konstigaste krämpa jag har är i min högra skinka, känns som nån har sprungit 100 meter och liksom kastat sig med foten före o sparkat mig där, skumt dedär.
Hälsat på elefanterna och kamelerna har vi gjort idag också, jag var en rädd skit. Vågade inte ge morötter, vågade inte ens nudda elefanten. men kameljäkeln nuddade jag faktiskt! Stolt tjej!

Imorgon tar jag mitt pick o pack o drar mig mot kholm för att på Torsdag dra mig mot Sälen, som jag har längtat, helt galet!

Nej, plocka ihop lite grejer som ska med hem imorgon kanske? Åker med mormor och morfar hem, kalas ju!

-

Efter jobbet kastade jag mig på cykeln o tog mig till Ingelsta, jäkligt jobbigt måste jag säga men jag fick saker uträttade, kanon. Det var ett mobilt internet jag ville ha o det fick jag med mig hem. Klädesplagg slank med också. O jag tänkte vara nyttig o köpa mörkt bröd och äpple till kvällsmat, ut från maxi kom jag med äpplen (bra där) mörkt bröd förvandlades till hönökaka och sen råkade jag även få med mig godis. Godiset är slut och äpplena är orörda. Nån som är förvånad? .. nej tänkte väl det.

Nu ska jag sova och försöka sova bättre än igår.
trött tjej checkar ut.
Puss


-

Eftersom jag inte har gjort så mycket den senaste veckan så har det heller inte hänt så mycket här. Jag har hängt lite med Frida, tränat lite o mest bara varit.. asgött har det varit!
Men från imorgon blir det andra bullar, då är det full fart som gäller.. spännande.

-

Jag är en bra bloggare, jag vet. tack

RSS 2.0