home

Blev visst lite dålig uppdatering där ett tag, jag njöt av mina sista dagar i sälen. Igår lämnade jag nämligen sälen med en stor tår i ögat. underbart ställe det där, alltid varit o kommer alltid o vara! I lördags var det sånt där underbart fjällväder också som får mig o rysa sönder, helblå himmel, en stor sol och lagom kallt. UNDERBART!
Jag vill tillbaka redan, hoppas jag åker en tripp tillbaka snart, jag menar, vintern är ju inte slut än på ett tag. Sälen i Mars brukar vara heeelt otroligt jätteunderbart, så det vore ju inte helt fel.

Aja, nu sitter jag här i soffan på Sörmlandsgatan igen, äter lite marabou och funderar på vad dagen har att erbjuda, antagligen inget. Träning ikväll lär det iallafall bli, först var jag sjuk typ 1 ½ vecka, sen tränade jag 1 träning sen åkte jag till fjällen 1 ½ vecka, såå, det känns som det är dags nu! Fysträning är kvällens träning, känns sådär när man varit ifrån träning så länge men äh, jag har ju kt snowboard/skidor så lite har jag ju hållt igång, visstvisst!

nej, vi säger så. hej


cold as ice

Idag mina vänner bjuder sälen på -20 grader celsius. Känner mig inte jättesugen på o ge mig ut o åka idag, dock ser det ut o bli klarblå himmel o sol. men minus tjugo? tål att tänkas på. känner iallafall inte att jag behöver stressa ut. Skönt det! skulle vara jäkligt skönt o gå till experium o bada i varmt vatten, eller varför inte bubbla lite!? Men orkar nog inte ta mig dit heller. Det visar sig vad det blir av dagen.

Idag kommer det upp skidor till mig, KULt! Har ledsnat på snowboard nu, eller ledsnat o ledsnat, det är kul, i backarna, men på det här jäkla fjället är det bara massa transportsträckor för o ta sig till ställen, o då är det inte kul med snowboard. kul med lite vaaariation!

Imorgon hoppas även Frida och jag på att få räknas som 20åringar och få komma in på harrys och se Oscar Linnros. hoppet finns iallafall, haha! Mer än så kan man inte göra.

Är godissugen dag ut o dag in här uppe, o sugen på mat. Allt. V-I-L-L   Ä-T-A! japjapp, hej


måååndag

Åkt nästan hela dagen idag, skööönt. Väntar på att Sofie ska sluta nu så att vi kan åka till stadium outlet och kolla om man kan hitta något kul där. Sen ska vi nog tillbaka hitt, laga lite mat och jag har fått äran att färga systers hår, undra hur det kommer sluta!?

Nej, heeeej!


-

Blivit åkning i Lindvallen idag, vädret var dock ingen höjdare. Blåste storm (typ) uppe på fjället. Så liften upp var ingen höjdare. Bättre vart det inte heller när det började snöa på det också, fast det avtog efter ett tag så det funkade fint ändå. Tog en fin lunch på Mc Donalds också, lär väl bli mitt lunchställe hela veckan nu när jag ska åka själv i några dagar. I morgon åker nämligen mina medåkare hem och lämnar mig ensam kvar här, o sofie jobbar till Fredag, så jag ska roa mig själv. blir fint det!

nej, en dusch kanske. Fast egentligen får man tydligen bara duscha varannan dag här, men jag fick dispens för o duscha av mig snabbt för att jag hade åkt hela dagen o svettats! Tog en sväng på after ski'n idag med, jag gillar Lindvallens after ski. dragig är den. Så skönt med after ski, folk ser ut som fan men är lika glada (om inte gladare) för det. O när bandet spelar riktiga sköna after ski låtar så blir man på rätt bra humör med. wooopa wooopa!

just, en dusch. haha


Amazing

Köpte sälenpasset för 9 dagar igår, så nu jävlar kan jag åka. Att sen alla pengar går till liftkort, det är en annan sak. Igår blev det iallafall åkning i tandådalen och sen afterski i lindvallen. Idag blir det nog åkning i lindvallen. Hoppas det duger det med, haha! Fast inget slår nog tandådalen. Men vi får se vi får se mina vänner. Kan inte riktigt sova nu. Slocknade tidigt igårkväll. Man är ju inte piggast efter en dag i backen.. Nej, hej

Säääääääälen

Sitter i bilen på på väg mot Sälen. Bara älskar att vara "på väg" o saken blir ju inte sämre av att det nu är till Sälen jag är på väg. Underbart! Ska njuta till fullo så får vi se när jag kommer hem igen. Hehe. Sofie kanske helt enkelt får kasta ut mig? Vi får se vi får se., Nu ska jag fortsätta med det jag är bäst på, dunka skön musik och äta godis! Fint det! Hejs

music

Har snott mammas dator en sväng, min laddare är paj(!?) känns inte sådär jättekul. ibland om man sitter i typ en halvtimme o vrider o vänder på den så kan den hoppa i igen, men nu verkar det inte funka alls. Den är alltså glap, fast nu typ paj. ni fattar!
vet inte riktigt hur jag ska åtgärda det problemet, det får visa sig.

Sitter mest och gör ingenting nu, fixar en skön lista på spotify, fixade spotify premium så jag kan lyssna på phonen när jag glider runt i backarna (hehe) kändes som en självklarhet att ha det nu! vad ska jag annars roa mig med på bilresan upp imorgon? O själva känslan o ha musik o öronen när jag glider nerför backarna själv i några dagar. Ah det blir fint det där! helt övertygad!

Funderar på o göra lite slingor i håret, om jag orkar. sen packa, sen handla med mamma, sen träna! Fint de.

-

Hade en helgrym heldag på Gustavsvik igår, åkte forsen typ 511 gånger och garvade lika mycket varje gång, haha! Kul värre! Man var lite lätt mörbultad när det sen var dags för fysträning på kvällen. men det funkade ända tills jag fick typ blodsockerfall eller vad fasiken det är, hatar när det blir så. Borde klivit av träningen tidigare, men det kändes klent, hehe.

Har varit runt på lite äventyr idag och nu har jag äntligen landat i soffan. Funderar på o kanske börja lägga lite fram lite kläder o grejer som ska med till sälen, men det får nog vänta tills imorgon, kanske.

Hej


Let's have some fun

Idag bär det av till Gustavsvik med Jossan, Frida och Jojje för att leka av sig lite, kan behövas ibland hehe. Så det blir nog grymt tror jag. Jag är dödstrött och vi ska inte åka än på över två timmar så jag borde egentligen försöka sova. Va tvungen o gå upp o åka in med Jocke till stan, jåååbbigt! Nej tack för mig, dagen består av bad och träning - då vet ni!

fintde

Igår spenderade jag 12 timmar i duveholmshallen, sen for laget hem till Petterssons och käkade pizza, satt fint det, fint lag också för den delen, dem var duktiga på cupen! Spelsugen fanns igår vill jag lova, inte så dåligt heller. Så nu är jag GALET träningssugen, vill träna nu nu nu. Tur att vi har träning imorgon, dock fys, men det får funka, har ingen feber längre, så lite borde jag kunna vara med, trotts hostan. Sen hinner jag bara träna på Onsdag också sen åker jag till sääääälen! Så det blir typ 2 träningar på hela den här månaden eftersom jag har varit sjuk och sen åker bort, haha men vafan, åka snowboard kan vara jobbigt det med. O när jag kommer hem från Sälen, då äre bara o kötta!

Varit en sväng till Maxi idag, gled runt lite och köpte även hostmedicin på droghandeln, fint de!
Längtar galet till solsidan ikväll!

eight hour

Spenderat kvällen i duvehallen och spenderar även hela morgondagen där. Tillbaka till old times liksom, bodde halvt som halvt i duveholmshallen förut när jag spelade handboll så jag gillar o vara där, har ofta funderat på att flytta in där, men får se hur det blir med det. Nu är det dock inte handboll utan fotboll som gäller (som ingen troligen har missat), det blir från läktarplats men det känns rätt lugnt. Hade det varit handboll hade jag gråtit krokodiltårar (eftersom jag börjar gråta så fort jag ser en handboll i stort sett). Det är så mycket kärlek o minnen i den sporten så om någon bara förstod. Nu är det fotboll o det är ju fina fisken det med men där finns det inte lika mycket bakgrund och minnen om man säger så. Har ju trotts allt bara spelat.. 4-5(?) utomhussäsonger och typ en halv inomhus, haha. Men det är fint, men minnena byggs liksom upp nu, så fotbollen lär jag sakna (om jag slutar) när jag är, hm, låt säga.. 25.

Nog pratat, borde sova eftersom jag tänker befinna mig nere i hallen vid 8 för att se laget krossa första motståndarna. go go! köttfifan!

Nej, sätter punkt där och hittar på nått vettigare, antagligen försöker sova om ett tag, får se hur det går, är trött men hostan hindrar mig på nått sätt ifrån o sova. Tror jag tar en svälj cocillana innan, dock har det inte hjälpt ett skit hittills men vem vet, under kan ske.

go go go

På nått sätt känns det som att det här blivit en "sjuk-blogg" men vad ska jag skriva när jag bara sitter här o är just..sjuk? nej precis. det får ni ta helt enkelt!
Jag har ledsnat totalt på o vara sjuk nu. O inte kan jag spela cupen imorgon nu heller, fan fan fan! Så imorgon finns jag på en jävla plaststol på läktarn i duveholmshallen hela dagen, inte skönt!. Vill speeeela, Men, man ska väl sätta hälsan före I guess. men känns så typiskt o bli sjuk nu. Fast känns ännu viktigare o vara frisk till på Torsdag när det bär av till Sälen, får satsa på det helt enkelt.

Nu ska jag äta äggmackor till frukost, lyx! Fast det är inte så lyx längre för nu när jag har all tid i världen på morgonen blir det det nästan varje dag, hehe.

Yummi

Håller på o gräddar pannkakor, o fyfasiken vad fejna dem blir, aldrig gjort så fina pannkakor tror jag inte, haha!
Tog lite hostmedicin till förrätt men inte hjälper den inte, men det är bara o le o se glad ut, le o se glad ut.

Blir ingen träning ikväll heller, känns lite småsurt (läs jääävligt surt). Istället ska jag ligga o götta mig i soffan och kolla på handbolls VM mellan Sverige och Chile. Fast just nu känns inte ens det kul, då har jag varit sjuk för länge om inte ens det duger längre, haha. Hoppas på lite sällskap av Jocke också, det är ju trevligt.

Cupen i helgen känns även den väldigt långt borta just nu, men vi får seee mina vänner. Under kan ske och jag ska fasiken söka på google efter dunderkurer. JA det ska jag göra.

hejs

13

I natt var ingen kul natt. Vaknade först vid 2 och svettades som aldrig förr, låg och dyngsvettades en timme o sen började jag tokfrysa istället, så mycket så jag låg o darrade o hacka tänder. Så där låg jag i natt i 2-3 timmar och inte kunde sova o svettades/frös som en..oxe. Ja, ni fattar. Inte kul alls!

Vaknade imorse och hostade lite sådär fint och nu sitter jag i soffan och läser lite på tjuvlyssnat, rätt bra underhållning. Men ska nog ställa ifrån mig datorn och dra igång en film eller så. k-u-l!

Från tjuvlyssnat:
En mamma och hennes dotter ~5 står i kön till Lisebergs entré.

Dottern (exalterat): Mamma, mamma, jag vill åka rulltrappan!

kul jul

hejdo

--

Hade hoppats på träning idag men termometern svek mig IGEN. fan! Den visade på tok för mycket för o kunna träna, den visade till och med mer än vad den gjort tidigare. Så jag surade ihop och gick ner och kollade på träningen istället. Gick hem lite tidigare och nu känner jsg mig helt väck.

Ska dricka min varma oboy och sova i soffan nu!
Puss

-

termometern svek mig nyss igen, fan!

easy

Har legat i soffan hela dagen idag med o kollat två filmer, roooande. Men orkar inte göra så mycket, gillar inte o vara sjuk o vill bli frisk nu, så då är väl det bästa o bara ligga här antar jag.

Precis kollat på High school musical 3, haha. På nått sätt får jag en feel-good känsla av såna filmer, speciellt den. Så varför inte liksom, må bra är ju det jag vill så kööö baaa!


termometern sviker mig

Feberkurvan går uppåt. happy? nej. Hoppas den stannar.
fan fan fan, jag har inte tid o vara sjuk (jag menar, jag har ju egentligen bara all tid i världen till allt) Men sjuk!? Nejtack. Jag vill träna(!!!!), o det kan man inte när man är sick. 
Stod o bakade nyss och kände att jag inte ens orkade göra det. Då är nått fel.

nu ska jag deppa till nått bra på webbtv tror jag.
hejs


monday morning

Jag har fått en jäkla hosta som inte vill ge sig. Igår höll jag på o hosta ihjäl mig tillochfrån kändes det som, kvällen var värst. Tog lite superhostmedicin, som inte hjälpte ett skit. Att lägga sig o sova o slappna av då var inte det lättaste.

Idag har jag ont i hela kroppen, hosta, o lite feber på det. FINT! Känns som jag har varit sjuk mer eller mindre i ett halvår nu, fast riktigt så illa är det nog inte.
Vart ingen träning igår och blir väl inte det idag heller, FAN!
På onsdag och Torsdag tänker jag iallafall vara frisk och träna och på Lördag tänker jag vara ännu friskare. fint det!

Den här dagen ska jag nog spendera här all alone i soffan med en bra(!?) film och sen skulle ag vilja ha nått gott o tugga på. Men inte finns det nått godis i det här hushållet, finns det godis här, då äter vi upp det fort som fan! Så istället får jag kanske ta och baka nått om jag finner ork till det.

Nej, filmmys nu! kult

Only girl

fin dag, fin  förfest hos jossan, sen då? STATT, jag är ju faktiskt stor nog nu. hehehe

Australia

Jag har kommit fram till att jag någon gång i mitt liv ska hänga på Bondi Beach i Australien. Helst av allt skulle jag vilja förflytta mig till Australien, typ Sydney, för en tid. En liten dröm jag har sådär..








HELT övertygad om att jag skulle trivas här, skulle troligen må som en..gud!

home

Hur sött var inte det här?


money money

Jag känner för o vinna en sjuhelsikes massa pengar, liksom kunna göra allt jag vill (eller iallafall lite), inte bara sitta här o ruttna. Måste bara lista ut hur, får nog bli kvällens och morgondagens bekymmer. Borde gå på något sätt. Jag har ju all tid i världen o klura, lista ut o filosofera fram en lösning på det så.
LET'S GOO!


¤%&

Vilken skitdag jag har haft..
Nu ska jag göra chokladpudding o grädde och vänta på Jocke,
hoppas han kan få mig på lite bättre humör iaf.

5Jan

Hade en muy trevlig kväll hos Carro igår!
Somnade sent och vaknade upp tidigt idag. Varför? ingen aning.. Men det får funka.

Vet inte riktigt vad den här dagen har att erbjuda. Ikväll kan det hända att det blir Harry's, vore trevligt tycker jag. Ska höra närmre med mina nära o kära om den saken.

Måste dock hitta på nått under dagen också, vad? ingen som vet..

Nej, hej

Mitt 2010, del 1

Tänkte slänga upp lite bilder från mitt år 2010. Insåg dock att jag nästan bara har studentbilder, festbilder, sommarbilder och Londonbilder från 2010, men kan bjussa på några goobitar.




Studentbal



Mösspåtagning



Fixa flak!






STUDENTEN! Årets höjdpunkt.



FLAAAAK!




Äh, fortsättning får helt enkelt följa. Har så mycket bilder, speciellt från studenten på allt o alla. Men nu har jag inte tid, för nu ska jag fixa våfflor! Puss

kick-ass

Precis tagit en förjäkla skön dusch. Satt fint ska jag säga er!
Dagens planer är att åka med Anna till Norrköping och hälsa på Carro skulle jag tro, om anna svarar eller hör av sig vill säga, annars blir det ganska svårt. Men vi får satsa på det.

Innan dess ska jag mysa till det lite här o grädda våfflor tror jag, det kan ju vara ganska trevligt. Kanske dra en match bowling på wii. Ska köpa Just Dance till det o bli en kick-ass dansare också. haha, får väl se hur det går..

Annars då?
Nej, annars står allt rätt stilla..
Puss

Slänger upp en ny(!?) bild på Anna och Carro!

emma

Tänkte mest bjuda på en lite småmysig bild.
Visst den är några år gammal sisådär men ack så mysig! Visst?


2011

Kanske dags o skriva lite igen? Så släkten håller koll på mig ;)
Nyår är förbi och det firades in så fint så fint! Gårdagen var.. lugn, väldigt lugn. Låg mest i fam.juhlins soffa hela dagen och sov till och från. Idag tog jag mig hem, såg ut som jag hade "dagen efter" idag, men nej. Grejen var bara den att jag inte hade med mig några kläder när vi åkte dit nyårsnatten. Så jag fick helt enkelt ta vad som fanns, lite ihop-plock sådär. Hade ingen riktig lust o ta på mig nyårsoutfiten o åka buss hem så det här vart ju kalasbra!

Har även hunnit med att träna nu, fint det!
Nu - soffhäng!

Kan ju kanske ta o skriva lite om 2010 någon dag, kan ju vara intressant o se hur fint jag haft det, bra, vi kör på det.
Puss

Studenten 2010 var fin den!

RSS 2.0