sun

Idag fick jag syn på att D-vitamin som man får när man solar minskar risken för blodpropp. Perfekt för mig! Så nu skulle det sitta fint med lite sol så jag kan steka en aning.


-

Jag vill ha Torsdag nu nu nu! Sääälen. Längtar ju inte direkt mindre när sofie skriver att dem har sol, sol och åter sol. Ett soligt sälen är fan den bästa livsglädjen man kan få om man heter emma larsson iallafall.

Har bara världens bästa känslor i kroppen inför kommande veckan nu, FINT!

M

Här sitter jag. klockan är strax över sju, känns sådär.. men vad gör man inte!
I Lördagskväll bjöd Jocke mig på mat på Olympos, det smakade fint med en fet filé mignon black & white. Oxfilén vad gudomlig! Meeeen, vet ni vad som hände innan vi gick ut o åt? Nej, antagligen inte. Min plattång gick upp i rök, k-a-t-a-s-t-r-o-f! Stog och plattade håret precis som vanligt när det helt plötsligt knastrar till, blixtrar och far upp såna oranga eldstötar och det kommer vit äcklig rök. Om jag blev rädd? Jag kastade plattången på golvet o skrek. Hemskt var det, fick säkert lite ström i mig, men jag lever iallafall!

Känner för en riktig soffslappardag idag, det är jag värd tycker jag. Kan även bli en liten promenad, (om det blir sol, annars är det inget skööönt) kanske, ja dagen är ganska oklar än så länge, emma gillar. Träning ikväll också, fiiiint!

weekend?

Nu har jag jobbat hela jeekla helgen, duktig tjej. Nu känns det som jag har helg! fiiint. Är dock sjukt äckligt trött, men det är en annan femma. Ska snart ta mig ut till Vingåker är tanken, slötitta på tv- solsidan och sen sova skulle jag tippa på. låter som en fin söndagskväll i mina öron. Att vi ska åka in till stan igen vid 06.30 imorgonbitti för att jocke ska jobba, det tar vi då...

Puss

-

Vi fick som vi ville igår - det blev träning! Den stora frågan är varför dem envisades med att säga att den var inställd i onsdags? ibland undrar man.. Fick sms om det sisådär tre timmar innan när jag precis kommit till Mc Donalds för att tjocka mig, men men. Låg inne hela dagen innan med jordens jäkla huvudvärk så träningen på kvällen gick inget vidare alls, fina blånaglar har jag fått också som gör så jäääääääääkla ont. Men men, bara o le o se glad ut.

Har nyss bakat en finfin kladdkaka, va sådär farligt sötchokladsugen så fanns inte så mycket annat att göra än att helt enkelt slänga ihop nått gott. Sitter och kollar Big Brother nu och äter lite gottis, mumma!

Helg vill jag inte påstå att jag har utan det har jag haft hela veckan och ska istället jobba i helgen.

Nej, Heeej 


-

Jag har sån jäkla huvudvärk så jag börjar grina snart. alvedon verkar inte hjälpa ett skit. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!

-

Träningen ikväll är inställd pga. kylan. Då undrar man ju. Vi försökte övertala dem att vi skulle ha träning men det gick inget bra, dem tyckte vi skulle gå och simma eller nått istället, men troligen blir det strejk och en chipspåse med Jossan och Frida bara för det, HA!


brown

Här är ett (väldigt dåligt) försök till att se hur jag skulle passa i brunt hår i dagens läge, mörkbrunt gick tyvärr inte och fixa. Men jag måste få tycka att jag passar bättre i ljust än i det här!





born this way

Känns skönt med träning ikväll, igår var jag liksom deppig hela dagen för att det inte var någon träning på kvällen? Har slagit lite slint i huvudet på mig tror jag. Känns som jag skulle kunna träna 5 ggr dagligen, med kul träning givetvis och med laget, inte själv.

Jag längtar inte bara till träningen utan även till att klockan ska bli lite mer så jag kan laga någon smarrig mat, haha sjuk tjej. hungrig tjej. Vet inte riktigt vad jag ska roa mig med tills klockan 6 när träningen är, men det visar sig. Synd att det är så jäkla kallt ute, en promenad skulle ju sitta rätt fint, men 22 minus imorse, lite för kallt även för min smak. Borde dock ha blivit lite bättre nu men, iallafall.

Längtar galet till nästa torsdag också - säääälen!

Talking to the moon

At night when the stars
light up my room
I sit by myself
Talking to the Moon
Try to get to You
In hopes you're on
the other side
Talking to me too
Or am I a fool
who sits alone
Talking to the moon


skön grabb


-

Alltså, BIG BROTHER 2011.. Hahahaha

missing

Jag saknar studenten,




Och sommarn,
och bruden på bilden,




!!!!


-


-

Bakandet igår blev muy lyckat! o snälla som vi är tog vi med o bjöd i omklädningsrummet till dem som duschade efter träningen, nu borde vi ligga högt upp på favoritlistan, haha.

Vädret är dumt o klaga på idag ser det ut som, vet inte om man ska ge sig ut på en promenad eller nått annat kul. eller så sitter jag här o njuter av att bara sitta helt enkelt, det visar sig. musiken ska maxas iallafall!

puss


tackotack

Dagens dag kommer bestå av häng med Jossan och Frida ser det ut som, vi ska baka, gaanska händiga jag vet. vad det blir visar sig, lite delade åsikter om det, haha. Sen blir det träning ikväll, det blir fint. förutom att jag fick ont igår, i hjärtat sa jag. Men ja, antagligen sträckte jag mig i någon muskel runt hjärtat där, inte helt ovanligt att göra liksom. Men jag var kvinna nog att kliva av då, eller ja, efter ett tag iallafall. Kanske blev av min karatespark under matchen, ingen som vet ingen som vet.

Nej, disken var tydligen min idag. tack?

Hej

...


toothless?!

För första (kanske även sista!?) gången i mitt liv kan jag faktiskt säga att jag älskar tandläkarn. Hur normalt är det o säga det? nej, men till saken. Jag var där i dag, hade förväntat mig att dem skulle säga ungefär "du borstar tänderna alldeles för dåligt och har fått fem hål i käften" det sa dem nämligen förra gången, eller ja inte att jag hade fem hål men att det var flera hål som tyvärr var på väg. men NEJ (!!!!) det första hon sa när hon kollade in i mitt megagap var "Du borstar tänderna väldigt bra ser jag" tack liksom. Hon hittade lite tandsten som hon sen började hugga bort, var allt annat än skönt och forssade blod i munnen på mig efter, men jag var glad ändå. Ännu gladare vart jag när dem kollade på bilderna och allt såg superbra ut.

Tecknade tandförsäkring också. grupp 1 blev jag tack vare att mina underbara tänder såg bra ut idag, 37kr i månaden, det ska jag fasiken kunna överleva!

Kul tandläkarinlägg, haha.

Vad mer?
Har jobbat med mamma i skolan med alla bråkiga barn. Nu har jag landat i soffan, hungrig, trött och med lite headbang. lite vila, lite mat, o sen träning på det, fint!

away from the sun

It's down to this
I've got to make this life make sense
Can anyone tell what I've done
I miss the life
I miss the colours of the world
Can anyone tell where I am

'Cause now again I've found myself
So far down, away from the sun
That shines into the darkest place
I'm so far down, away from the sun again
Away from the sun again

I'm over this
I'm tired of living in the dark
Can anyone see me down here
The feeling's gone
There's nothing left to lift me up
Back into the world I know


<3

Har haft en fin helg, fin fin fin.
Utgång i lördags med fina brudar, fint.
M.m..

Orkar inte riktigt skriva så mycket, behöver liksom koncentrera mig för att hålla mig vid liv eftersom min näsa är igentäppt, stänger jag då munnen, ja då kan jag inte andas, svårare än så är det inte, nej precis!

Nu ska jag käka goda geléhjärtan som jag fick av mor min, snel!
Ha en braaaa, alla hjärtans daaaa!


-

Känns skönt att det är helg, tror det här kommer bli en fin helg, känslan säger mig så iallafall, och jag litar på känslan, alltid oavsett! Att solen tittade fram nu efter en dag i snöstormens tecken känns ju inte fel det heller, fiiiint. Att jag har blivit tokförkyld och knappt kan andas genom näsan för stunden, det hör liksom inte hit.

HELG!!! Puss

heartbeats

Idag fyller min älskade Joakim 20 år, det är stort! Hoppas han har haft en bra dag, det är han värd. Han är värd det allra bästa. Han är fin och världssnäll min jocke ska jag säga er, jag menar, vem går och köper ett par converse till sin flickvän när det är han själv som fyller år!? Precis, det är han! Hur fint är inte det!? det kändes lite fel och jag kände mig lite bortskämd, men han ville ha det så och är han nöjd så jag är jag mer än nöjd, så fint.

Ville mest tala om att jag älskar honom, och säga grattis på födelsedagen, än en gång :) <3

hjärta

-

Min far har lagat min datorsladd. hur bra är inte det? precis, jättebra!

Har dunderdunder huvudvärk för stunden, ska nog trycka i mig en tablett och göra mig redo för dagen, eller så redo som jag orkar bli iallafall. Fint! Skriver sen.

Cyber

Helgen bestog av: 10 h jobb - fest - 2 h sömn - 10 h jobb - o sen åkte jag hem till jocke o njöt av god mat och massage o grejer, världsbäst. kändes lite lätt välbehövligt sådär kan jag säga!

Har jobbat lite idag med, fast på dagis. O nu har jag landat. trött som en gris, dem ringde o väckte mig imorse, inte okej! eller? kanske.
Är sådär äckligt sugen på nått, typ mat, godis, AALLLLTT! men senaste tiden har jag ätit sådär sjukt mycket gott så jag har blivit äcklad över mig själv, känns som det gått ett steg förlångt då. meeen, baka nått kanske? kan man baka nått nyttigt men samtidigt sådär jäkla gott? antagligen inte..

pusss

-

Inte mycket bloggande här inte, min datorsladd är fortfarande trasig, tror jag!? om inte far min har lagat den vill säga. så jag får helt enkelt se när det kommer igång ordentligt.

Känns skönt med fredag idag, trotts att jag ska gå upp typ kl.6 både lördag o söndag för att jobba och vara duktig i badhuset. Sen ska jag nog ligga i soffan och käka chips hela nästa vecka, om jag inte ska till lanzarote med min bästa jocke förståss, men det är ju sånt som visar sig, he he he.

nej, hej o hej

-

Godmorgon!
Igår blev det lite jobb på fritids, kändes sådär o bli inkastad där men det funkade, vet dock inte vad jag gjorde för nytta, haha.  Följdes upp av fysträning på kvällen, skööönt!

Idag blir det nog en sväng på stan med jocke som förövrigt ligger o sussar sött nu medans jag gick upp och åt frukost. Har vaknat innan kl.7 senaste tiden, känns inte okej. Måste få ordning på det. Vid 2 ska jag iväg på möte också, kul, eller? nej.

Nej, nu ska jag gå o pussa på karln tror jag!

RSS 2.0